Sepi Menyepi Kesepian

*Setahun Kemudian*

Assalamualaikum & Hye reader(s)!

Hye uolls :) Sedar tak sedar dah setahun aku tak update apa-apa pun kat blog kesayangan aku nie haha. Aku pun tak sure lah busy sangat ke macam mana sampai setahun menyepi. Nak cakap busy, tak lah busy sangat pun. Masa banyak habis menghadap DOTA je :P And sekarang nie aku masih lagi struggle habiskan degree aku di UTeM. Ada lagi setahun ja nak habis.... Best? Tak sabar? Memang macam-macam perasaan ada. Tapi sebelum dapat apa yang kita nak capai tu, mesti la ada rintangan yang perlu kita hadapi kan? So rintangan aku sekarang nie, kena siapkan FYP. Aiyoo pening kepala! But i'll try my best to achieve my dream. Uolls pun jangan la cepat putus asa okay? Walaupun kadang-kadang kita rasa macam nak give up, tapi cuba fikirkan semangat orang-orang yang sentiasa sokong kita dari belakang :) Sekian sudah luahan hati aku yang setahun terpendam.

No comments: