Dah Lama.

Assalamualaikum && Hye reader(s)

Phewww~ Dah lama sangat nie tinggal blog. Bukan setakat berhabuk berdebu bersawang, ini dah tahap reput kena makan anai-anai dah nie. Busy betul sejak dah sambung study. Bukannya apa, keadaan internet yang tak mengizinkan. Tapi kan, mungkin sebab dah lama tak update blog, so bila internet dah laju pun still tak terasa nak update jugak.

By the way, sekarang aku baru naik tahun 2. Ehh tak lah baru sangat, sebab sekarang dah cuti midsem. Macam-macam dah jadi. Suka duka pahit manis semua dah. Complete. Dan aku masih di sini, alhamdulillah tabah menghadapi hari-hari yang berlalu and hope akan sentiasa tabah menghadapi hari mendatang. Amiin. Doakan kejayaan dan kebahagiaan aku di dunia && akhirat, dan sempat banggakan parents aku dengan kejayaan aku :)