SemesterSatuTamat.

Assalamualaikum & Hye Reader(s)

Hello semoranggg ^^ Dah lama gila kan tak update blog. Tak rasa macam nak update pun. And bulan lepas busy dengan study week && exam. Sebab tu laa tak update. Cewahhhh alasannnnnn. Hahaha lagipun mungkin sebab dah lama tak update, so mood nak update blog pun dah merajuk menyorok entah kat mana.

Memandangkan dah habis Semester 1, maksudnya sekarang aku tengah cuti sem laa. 5 minggu k, 5 minggu. Cuti panjang cukup untuk aku gemukkan badan. Ha ha ha tapi harap-harap tak gemuk laa. Yelahhh, minggu pertama cuti, result pun sibuk nak keluar jenjalan. Cuti aku rasa tak tenteram dengan kehadiran result. Group whatsapp sembang pasal result, Facebook status majority pasal result, and even kat Twitter pun tweet berkaitan result. Semuanya RESULT RESULT RESULT -.- Boleh rasa tak betapa stress nya aku? Nak tidur pun rasa tak tenteram. Haha  tapi so far result Alhamdulillah okay. Still tunggu result untuk lagi satu subject. 


It's gonna get harder before it gets easier. But it will get better. You just gotta make it through the hard stuff first 

No comments: