Kenal lagi?

Assalamualaikum & Hye reader(s)

Long time no see huh? Ecehhh macam ada orang kisah pulak kan. Haha dah lama gila tak hapdet blog nie. Almost 3months jugak aku rasa. And now I'm backkkk!! *krikkk krikkkk* K tadak orang kisah. HAHA pity me. Lantak laaa kisah ke tak. Nak cerita jugak.

Btw, selama aku menyepi ni ekceli aku tak sempat *lah sangat* nak update blog nie haaa. Ditambah pulak dengan kemalasan tahap 7 petala langit, memang tak lahh aku nak update kannn. Dan aku tak lahh menghilangkan diri. Cuma busy sikit kot. Yelahhh sejak bergelar mahasiswi ni kennnn. Hikhikhik *gelak tutup mulut* lagipun aku tak bawak laptop ke U. So hampa nak aku hapdet kot celah mana? Habaq maiiiiii -.-

Okay setelah 2 page aku membebel *hyperbola*, jom jom straight to the point :) Semalam aku ada try resepi baru. Tetiba jaa rajin kan. Err sebenaqnya aku bosan -.- Resepi yang aku try semalam : Caramel Rainbow Cake, Melty Hershey . Boleh click jea dekat link tu kalau nak usya resepi kot kot laa teringin nak try kann. Tapi gambar tak ada. Sebab aku buat time tengah pagi buta. So tak ada mood nak snap snap. Okay byeee :)

No comments: