TamatPengajian :)

Assalamualaikum & Hye reader(s)

Ehemm hemmmm, ingat aku lagi takk? *bajet famous* Haha lantak lahh ingat ke tak. Apa-apa pun, selamat datang lah yea ke blog aku yang tak seberapa nie. Acctly baru jea lepas edit. 2hari kot aku kodek-kodek coding blog nie -.- Sentap tahap max sebab tengok coding yang baru tu. Err tapi, xdak lahh terkejut sampai tahap nak bunuh diri kan. Haha sebab dah terbiasa main coding nie. Masa kat matrik dulu ada belajar jugak sikit-sikit. Ehemmmm *flip tudung* haishhh hyda, jangan riak! hehe k k sambungg.

Memandangkan umur aku baru nak mencecah 19 tahun, aku tak akan bersembang pasal politik k. HAHA tak berapa minat jugak sebenarnya. Ditambah dengan umur yang tak cukup nie, apa hak aku nak bersembang pasal politik kan? Like i always said, "Umur xcukup, xpayah nak sembang kencang sangatlahh pasal politik". Itu apa yang aku cakap. Tapi orang lain mesti ada pandangan yang berbeza, kan? :) So, dengan umur yang xberapa nak cukup nie, aku hanya mampu update pasal pengalaman aku ketika mengundi. Ehh ehhhhh, silap pulak. Hihi seperti title di atas, Tamat Pengajian :P

Sebenarnya dah hampir seminggu aku tamat pengajian. Cewahhh macam skema jea ayat aku kan -.- Lantak lahh. Yang penting faham sudah kennn. Okay sambung. Aku officially bergelar bekas pelajar Matrikulasi Program Satu Tahun (PST) pada 30April2013. Bukan aku sorang jea tau. tapi semua student matrik dari seluruh dunia. Haha tapi student Modul III habis awal sehari. Tak kisah lahh. Yang penting dah habis. Kannnnnnnnnn :D

Macam-macam aku dapat kat matrik nie dan semuanya mengajar aku macam mana nak hidup dekat matrik nie. Dalam hal nie, mestilah kawan-kawan yang banyak bantu. Bantu dari semua aspek, support aku dari belakang and yang cuba menjatuhkan aku pun ada :) Tapi, aku dah biasa dengan semua tu. Hidup sebagai pelajar asrama selama 5tahun cukup untuk ajar aku survive kat matrik. Its okay, selagi aku mampu tahan, aku tahan jelah kan. Hmmm the most precious  thing yang aku dapat dekat matrik tu, FRIENDSHIP :) Yang lain? HAHA xdak kot. okayyy cukup sampai sini. Nanti lain hari aku update lagi k *bajet orang baca blog aku* hewhewhew :3 Okay byeeeeeee. Assalamualaikum 


LIVE every moment, LOVE every day. 'Cause before you know it, precious time slips away

No comments: