entahlah kenapa -.-

Assalamualaikum & Hye reader(s)

ehh , kerap pulak aku update kan ? haha entah kenapa sejak terjaga dari tidur yang panjang pagi tadi , terus terasa macam nak update . maaflah kalau menyampah . closetab okehh ? hihi sokay sebab kalau teruskan baca nanti lagi menyampah . kan kan kan ? :)

hmm pelik rasanya harini . rasa macam ada yang tak kena . rasa macam ada something bad will happen . but , who knows kan ? hmm tunggu jela apa nak jadi . harap-harap apa yang aku rasa ni just mainan perasaan  . uolls pun mesti pernah rasa apa yang aku rasa sekarang ni kan ? haihhh , aku pun dah start rasa cuak ni :( mungkin ada yang style boleh buat tak tahu jea . tapi aku xboleh k , xboleh -.- serious rasa macam nak meraung jaa sekarang ni . hadoihh anyone please help me !!

dah dah kot mengarut . nak bercerita , tapi cerita semua dah lama . aku pun dah tak teringat urutan cerita yang mana satu datang dulu . so , update jelah cerita harian aku yang bosan dan menyedihkan ni . hihi kbye , tc uolls ! assalamualaikum :)

p/s : awak yang saya sayang , ramai yang bercerita tentang awak . dan ada yang saya nampak dengan mata saya sendiri . saya tak salahkan awak sebab semua memang salah saya . so saya kena tahan even sakit . tapi mesti awak dah rasa lagi sakit dari apa yang saya rasa sekarang ni kan :') insyaAllah saya mampu bertahan . kalau awak mampu , saya mesti mampu jugak kan ? saya minta maaf .

No comments: