CeritaKurunKe-8


Assalamualaikum & Hye reader(s)

heyy everybody , hye hello :D miss me ? ahaha i know uolls miss me . iolls miss uolls too , ammuahh :* okayy dahh sikit-sikit . setelah aku belek-belek kalendar tadi , baru aku sedar dah lebih seminggu aku tak update kan . so , memandangkan aku tengah free sekarang ni tetiba rasa rajin nak update blog . masih ada satu cerita yang aku simpan sejak sem 1 lagi . tapi tak sempat nak update . bukan apa , gambar semua ada dalam lappy lain , and aku selalu online guna lappy lagi satu -.- sebab tu yang jadi tak sempat SANGAT tu kennn :)

so , lets get started . aku nak bercerita pasal classmate aku waktu sem 1 . class praktikum aku , S2K2P1 . bahagi kepada dua group tutorial , A dan B . untuk group tutorial A , ada 2 gegirls dan 8 boboys . including me kayhhhh . hihi and tutorial B pulak , 6 gegirls and 5 boboys . masa hujung sem 1 , ada lahh sikit aktiviti yang kami buat . FIRST , jamuan perpisahan dengan Puan Arinawati . SECOND , MUET test . 

FIRST , Jamuan Perpisahan . jamuan malam tu , ada geng-geng praktikum aku , mentee Puan Arina , and class tutorial Puan Arina yang lagi satu budak-2 modul 3 . tak rasa kekok sangat sebab mentee Puan Arina satu kuliah dengan aku jea . so rasa macam ramai geng lahh kan . hihi okayy ini gambar malam tu . sorry gambar tak elok pun . biasalahhh xguna camera mahal punn *sorry owner aku kutuk camera hampa :P hihi *

nampak dakkkk sempat lagi pose -.-
Solat Jemaah  :)
then , makannnn
dah nama pun jamuan , kan ? 

mentang ahhh time tu musim bola ,
see semua nak makan depan tv -.-
dah laa air bantai sampai 2gelas sorang . hahaha

haihlaaa heksaited betul kanak-kanak riang ni bila orang nak snap gambar

S2K2P1 the best :)
miss uolls ♥

S2K2T1A
cerr cari yang mana satu Puan Arina ? ;)

S2K2P6
tak ingat tutorial A or B -.- 
NEXT ! aktiviti lepas MUET test pulakk :) macam biasa , mesti lahh nak snap gambar . hihi :P so , kami geng-geng gegirls S2K2P1 gather and spent our last time together in Sem 1 .

Mini and Gadis KacaMata :)

Scha and Arlyna :)

Zafirah and Hyda :)

ada lagi yang stil tak habis MUET Speaking test .
yang aku ayu terlebih kenapa -.-

You are the most beautiful flower ,

in my garden of friendship ,
remain the same forever :)

if you're alone , i'll be your shadow

if you wanna cry , i'll be you shoulder

if you wanna hug , i'll be your pillow

if you need to be happy , i'll be your smile

but if anytime you need a friend ,
i'll be just ME :')

yeahhhh makan time !!
boleh nampak kot muka lapar 

yang nii memang tak boleh angkat kepala dahh .
lapar punya pasal kannn

Original duckface from me .
BHAHAHA XD

Before and After
kan aku dah cakap memang semua tengah lapar :P
even masa yang kami semua luangkan haritu tak lahh lama sangat , tak sampai sehari pun . tapi , semua memories insyaAllah akan sentiasa kekal dalam ingatan aku . thanx uolls dah jadi superduper great friends selama satu sem bersama . love you all :*

okayyy dah kot sampai sini . perut dah lapar . take care semua . assalamualaikum :)

A cheerful friend is like a sunny day spreading brightness all around ♥

3 comments:

AtEn nAbilA said...

Weyyy..sedih tetiba weyy bca entri ni..wuuuu:'(

AtEn nAbilA said...

Weyyy..sedih tetiba weyy bca entri ni..wuuuu:'(

♥ hyda bambam ♥ said...

@AtEn nAbilA alala , jangan laa sedih :') kita still satu kuliah kan ? chill k