KAKOM KOM KOM KOM :3

Assalamualaikum & Hye reader(s)


ehemmm , memandangkan harini hari ahad . so macam biasa kelas first aku adalah SainsKomputer Amali . sejak semalam lagii , jari jemari ni dah bergetar nak update blog ni haa . aaa sebab semangat larian KAKOM semalam kot . hewhewhew :3 even aku ni xberapa nak lari sangat pun semalam kan , tapi semangat tu tetap ada k . HAHA 

tapi before aku cerita pasal larian KAKOM , malam sebelum tu ada forum Cinta Remaja . hihi best jugakk and ada pengajaran dan nasihat yang dapat diambil dari situ . pada malam tu , aku duduk dengan orang kampung sebelah , izzah n ikah . hihi

kami pada malam ituu .
so sweet kan ? hihi :">
dann keesokan harinya ( 6Oktober2012 ) ada larian KAKOM . kena ada dekat asataka before 7 kottt -.- gilaa kalut teruk pagi tu . sarapan pun dekat tepi jalan jea . haha :D ehh , lupa pulak . KAKOM ni singkatan dari perkataan Karnival Kokurikulum Matrikulasi . so larian KAKOM ni bertujuan untuk promosikan KAKOM yang bakal dilangsungkan tak lama lagi kepada penduduk setempat . aku bukan atlet , so aku pun xsure tarikh tepat bila KAKOM ni dilangsungkan . hihi yang aku tau , Kolej Matrikulasi Kedah akan menjadi tuan rumah pada tahun ini . hihi selamat datang para atlet ke kolej aku niiii :) okayy sambung pasal larian KAKOM semalam . aaaa , gambar jela yang ada pun . semuanya dengan orang-2 kampung sebelah . hihi kbye :P

i'll always be beside you until the very end ,

wiping all your tears away , being you best friend .

i'll smile when you smile ,

and feel all the pain you do ,

and if you cry a single tear ,

i promise i'll cry too :')
ni semua gambar-2 sebelum start lari . lepas lari xsempat snap . penat lahh katakan . padahal medal xdapat pun . over jea penat lebih-2 . nampak tak permainan kami kat situ ? HAHA tapi insyaAllah larian semalam bukan dapat penat saja . lemak comel yang suka jealous ni pun boleh pecah habis kot semuaa :P hihi cukup kot sampai disini . semoga berjumpa lagi . hihi okbyeeee :)

friendship is the union of spirits , a marriage of hearts , and the bond thereof virtue :)