SainsKomputer PartFour .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

*ehem hemm* hello hello hello , kopi ka miloooo ? :P hihi bukan mintak order okayy . saja nak buat intro yang lain sikit memandangkan dah lebih seminggu aku tak update blog kan :) #TiupHabuk aaaa dan haritni , masuk pulak entry SainsKomputer PartFour . that means , ini kali ke-4 aku update blog ni di lab . kalau ada sesiapa yang dah baca entry sebelum ni , mungkin dah tauuuu kannnn .

so , tadi Puan Siti cakap nak check blog and ambil markah minggu depan . maybe entry kalini akan jadi entry last pasal " SainsKomputer " :) yelahhh , minggu depan kelas amali sainskomputer hari ahad . awal pagi pulak tu kannnn . memang xsempat lahh nak update lagi dalam lab . jadiiiii , dikesempatan ini ingin saya memohon pertolongan reader(s) supaya mendoakan blog saya yang tak seberapa ni dapat menarik perhatian PuanSiti untuk bagi markah yang tinggi kepada saya  *amboii ayat :P * Amiinn :) 


No comments: