SainsKomputer PartThree .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

memandangkan harini hari Ahad , so sama macam selalu aku update dekat lab . eh ehh , btw aku dah berangkat pulang ke kolej semalam . serious berat sangat rasa hati ni nak balik kolej . omg omgg -.- tapi nak buat macam mana , kena balik jugak . HAHA dan semalam , aku dengan roomates semua tidur awal sangatt . maybe penat mengemas and bercerita pasal raya masing-2 . and part paling penting , makan kuih rayaa sampai buncit *opsss :P 

pagi tadi , serious rasa sangat malas , letih , xlarat , dan tak bersemangat nak berjalan pergi kelas . haha dah 2minggu tinggal kelas kan . memey aa -.- tapi nasib laa harini xbanyak kelas . and starting day dengan kelas yang boleh enjoy sikit . hihi macam amik kesempatan pulak kan . tapi okaylaaaa , boleh jugak hilangkan mengantuk aku ni . dan yang paling penting , mood nak study pun datang jugakk :)

okayy dah kot mengarut . penat dahh nak mengarut panjang-2 ni . eh ehh , dah usha yang PartOne dan PartTwo ? usha sini okayyy : Sainskomputer PartOne . SainsKomputer PartTwo :) kbye , assalamualaikum

No comments: