Depressed -.-

Assalamualaikum & Hye reader(s)

sekarang dah pukul 1pagi dann aku masih berjaga update blog ni -.- bukan tak ada kerja , assignment bertimbun okayy . tapi hati dan fikiran ni dah melayang entah kemana . rasa tension fikirkan UPS yang dah menghampiri lagi beberapa minggu ni . haihhhhh memang rasa macam nak mengeluh jea tiap-2 hari walaupun aku tau , kalau mengeluh tiap-2 hari tuuu akan buat aku bertambah tension ada lahhhh . HAHA so sekarang hati ni tengah rasa tak sabaarrrr sangat nak balik rumah . tiket dah beli petang tadi . nasib xhabis lagi . yelahhh , 2minggu lepas pun dah ada student yang semangat sangat nak balik dah beli tiket bus okayyyy . saja latuuu nak bagi aku tension -.-

hihi tak sudah-2 tension jea kan dari awal . okayylaaa , sekarang mau chill sajaa . Alhamdulliah Allah dah permudahkan urusan aku harini . syukur sangat-2 . bolehlaaa kurangkan homesick ni bila dah balik rumah nanti :') tapi kan , fikiran dan hati dah sampai kat rumah . jasad aku jea yang tinggal kat KMK ni . omg omggg -.- ada lagi 2hari nak belajar hyda oiii . pleaseee mood study , come to me !! ehh ehh sebelum terlupa , Ramadhan yang dirindui dah semakin menghampiri . Salam Ramadhan buat semuaaa :) *err , macam awal sangat pulak nak ucap nii 

nothing GREAT was ever achieved without enthusiasm

2 comments:

hilmi the killers said...

homesick rupenyer..kah5..macam budak2 form 1 ja...

hilmi the killers said...

homesick lagi rupenyer..hahaha.. macam budak2 form 1 ja..kah5