lama aku tak update kan ? HAHA lai lai

Assalamualaikum & Hye reader(s)

seperti biasa , kalau dah lama aku tak update mesti ada intro lebih kurang macam ni : " lamaa gila tak update . dah berhabuk pun blog ni " HAHA lebih kurang macam tu laaaa . and kali ni pun intro lebih kurang sama :P lama gilaaa aku xupdate -..- yelahh , busy sikit nak sesuaikan diri kat tempat baru . cari kawan baru . and yang paling penting , aku xbawak lappy pergi KMK tuu . so payah sikit laa nak online . selalu dok online facebook tu pun atas belas ehsan roomate aku . setiap kali on jea note book , akan terpacul dari mulut dia soalan ni : " hyda nak online tak ? " HAHAHAHAHA aku pun apa lagiiiiii , peluang keemasan kot :) tapi kalau dah online tu , study pun aku dah lupa . xboleh jadi niii -..-

daannn pada hari rabu lepas , student 2nd intake daftar . dengar cerita tu , perghhh sumpah hati aku rasa best gilaaa . yelahhh , budak tutorial aku ada 2orang jea perempuan . yang lain , lelaki 6orang . apa neraka -..- memang lelaki semakin pupus pun kan . tapi dalam kelas tutorial aku , TIDAK SAMA SEKALI ! berita gembira dah bertukar jadi berita buruk selepas roomate aku bgtau : " budak 2nd intake dorg amek laki jea . kalau ade pompuan tu , maybe 2-3 orang je " lagi sekali hati aku jerit , apa nerakaaaaaaaaaaa >.<

berita buruk jadi lebih buruk bila tiba hari khamis . student baru dah start masuk kelas . daaannnnnn >.< kelas tutorial aku dah tambah lagi 3lelaki !! hadoiyaiii , nasiblaa aku rapat dengan awek kelas tutorial aku tuu awal-2 lagii . hailaaa nasib . sekarang budak kelas tutorial dah ada 9lelaki dan 2perempuan . redha jelaaa kan . haihh

iklan jap :

hyee , ni tudung baru yang ibu belikan .
love it ! ♥

Thankyou for entering my heart once , and for the second time . Hoping this will last forever