UiTM Kampus Arau .

Assalamualaikum & Hyee

ehemm , sekarang ni kan sangat kecoh pasal budak-2 lepasan SPM pasal result UPU . dann , title post tu laa apa yang aku dapat . Alahamdulillah ;) tahniah jugak kepada kawan-2 yang dapat course dan tempat yang disukai . dan kepada sesiapa yang xdapat tu , jangan sedih-2 . Allah tahu yang terbaik untuk kita . 

siapa lagi dapat UiTM Arau ??
haha semangat . akan tetapi , UiTM Arau ni bukan tempat aku kot . mak aku lagi prefer ke matrik . so , i'll follow her flow . ahaks :P sesiapa yang dah buat keputusan nak ke situ , goodluck ehh .

KMK HERE I COMEEE !! ;)
siapa lagi yang dah decide nak ke KMK ?? selamat berjumpa *cehh bajet femes jaa aku ni -..- * HAHA :D kbyee

ni nota kaki untuk HANG !
aku baru baca blog hang tadi . aku pun terasa jugak sedih . aku xsangka hang xdapat IPTA . sebab hang lagi pandai dari aku . aku harap hang tak down sangat . hang yang aku kenai tak cepat down dengan ujian-2 ni . time aku down , hang jgak dok nasihat aku . maybe Allah dah tentukan kejayaan hang start kat KMKulim . kita semua xtau kan ?? tabah ehhh ;) 

hope HANG baca entry ni and HANG tau aku tuju kat HANG nota kaki ni :)

No comments: