Segmen : Tambah Follower Twitter

Assalamualaikum & Hye reader(s)

ehmm , sedang aku berada dalam mood kemalasan tahap dewa nak menghapdet blog , ada jea manusia nak bagi aku rajin update kan . haha tadi aku check kat shoutbox , awek cun bernama Jannah dah tag aku untuk join satu segmen ni . segmen apa ? baca title sudahh :P okay lahhh , dah malas nak type banyak-banyak . jom jom jom teruskan .

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html
haa pandai-pandai lahh klik link tu untuk usha syarat-syarat . cepaaattt !! jangan terlambat :)

Tag : Fisya | Ezza

okay done :) jom join sama-sama .
ada lagi beberapa jam . kbye

7 comments:

EYFAalias said...

thanks sudi join. Senarai peserta akan di update jam 1 petang nanti. Stay tuned~

EYFAalias said...

Hello dear, senarai peserta yang join dah keluar. Jom serbuuuuu~ Yayyy!

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter-senarai.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

eyka said...

visit here ,, done follow twitter awak .... :)

ieka farhana said...

have done follow you hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id twitter ---> @fhanahaziqah

Jannah Salleh said...

aku berjaya buat kau update blog.hew hew !

♥ hyda bambam ♥ said...

@Jannah Salleh HAHA tahu xpe . rindu laa tu kalau aku tak update kan :P