a day with sweeto :)

Assalamualaikum & Hye evelibodi

ehemm , lama gila xupdate -..- haha malas gilaa sebenarnyaa . xlarat :P ceyy bajet bajet bajet . okay lahh , haritu aku ada keluar dengan sorang kawan ni . kenal dia masa kat tempat amek lesen . cantik manis ayu dan saaangaaatt tinggi orangnya * err , aku yang pendek kott -.-" . okayy jomm start .

singgah jumpa awek yang kena kerja di hari pekerja :P

then singgah makan kat landmark
awek cun makan . HAHA sempat lagi pose

driver berhemah ;)

pastu gerak ke Monrods.
pose duluuuu . haha

ini saja kami order kay . INI SAHAJA
nak jimat duit sebenarnyaaa and kami dua orang pun dah kenyang

dah nak balik , singgah KFC duluu
HAHA ringkas dan padat . gambar upload sikit jea sebab lammbaaaaatttt giilaaaa nk upload -.-" plus aku malas nak update . HAHA kbye

a true friend is a friend that sticks forever as a good friend




5 comments:

wanda said...

waktu amek lesen pun boleh jumpa kawan baru kan..btw,both of u are cute..hehee

♥ hyda bambam ♥ said...

@wanda haah . hehe nasib laa dia jenis sembang jugak :P thanx

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Jannah said...

rindu kaulah woi! ghindu aku jugak tak? thehe :D

♥ hyda bambam ♥ said...

@Jannah rindu kau jugak lahh woiiiiiii !!! :P