5 Days Left .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

haihh , pejam celik pejam celik dah tinggal lagi 5hari jea lagi aku kat rumah ni kan . pastu , away to KMK . perghhh~ xsabar gila nak start belajar balik . tapi kan , mental aku rasa macam belum ready jea . yelahh kan , dah lamaaaa gilaaaaaa tinggal stdy pastu tiba-2 kena stdy balik . huhh rasa macam nak suruh mesin berkarat yang dah 10 tahun xguna nak buat kerja jea . memang laa payah nak jalan -..- dan azam aku kat matrik nanti , nak belajar betul-2 . dah xnak main-2 macam time aku SPM duluu . HAHA nyesal gilerrrrr kot . diharapkan korg semua doakan yang terbaik untuk aku okehh ? xnak pun xmengapa , tiada paksaan . tenkiuu . 

When the world says give up , hope whispers : Try it one more time ♥

No comments: