3 Days Left .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

nahh , tinggal lagi 3 hari sebelum aku bergelar penuntut di KMK .
dan , sebelum title aku sebagai penganggur tamat .
yaa , TAMAT .
seronok bukan kepalang dapat hilangkan title tu .
akan tetapi , lepasni aku dah xboleh nak main-2
semoga azam kedua aku dapat dijalankan dengan lancar .
selalu bersenam dan kuruskan badan .
HAHAHA okayy , dah cukup merapu .
ohkayy , buhhbyeee :-*

sudah-sudah lahh nak kacau hidup aku . belajar bagi habis dulu . kbye

Segmen 24 Jam : Bloglist Miss z

Assalamualaikum & Hye reader(s)

lagi segmen aku join .
haha lantak aku lahhhhhhhhhhh >.<


macam biasa naihhh .
klik banner untuk ke entry asal .
sesiapa yang nak join , moh le join reramai ye .
segmen tamat 23May2012 , jam 3.30 petang ;)

p/s : 4days left , and goodbye :)

5 Days Left .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

haihh , pejam celik pejam celik dah tinggal lagi 5hari jea lagi aku kat rumah ni kan . pastu , away to KMK . perghhh~ xsabar gila nak start belajar balik . tapi kan , mental aku rasa macam belum ready jea . yelahh kan , dah lamaaaa gilaaaaaa tinggal stdy pastu tiba-2 kena stdy balik . huhh rasa macam nak suruh mesin berkarat yang dah 10 tahun xguna nak buat kerja jea . memang laa payah nak jalan -..- dan azam aku kat matrik nanti , nak belajar betul-2 . dah xnak main-2 macam time aku SPM duluu . HAHA nyesal gilerrrrr kot . diharapkan korg semua doakan yang terbaik untuk aku okehh ? xnak pun xmengapa , tiada paksaan . tenkiuu . 

When the world says give up , hope whispers : Try it one more time ♥

Segmen : Tambah Follower Twitter

Assalamualaikum & Hye reader(s)

ehmm , sedang aku berada dalam mood kemalasan tahap dewa nak menghapdet blog , ada jea manusia nak bagi aku rajin update kan . haha tadi aku check kat shoutbox , awek cun bernama Jannah dah tag aku untuk join satu segmen ni . segmen apa ? baca title sudahh :P okay lahhh , dah malas nak type banyak-banyak . jom jom jom teruskan .

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html
haa pandai-pandai lahh klik link tu untuk usha syarat-syarat . cepaaattt !! jangan terlambat :)

Tag : Fisya | Ezza

okay done :) jom join sama-sama .
ada lagi beberapa jam . kbye

keserabutan .

Assalamualaikum & Hye reader(s)

fuhhhhhh . memang dah lamaaaaaa gilaaaa tak update .__. tipu lah kalau aku cakap tak rindu kat blog ni kan . ekceli masa mula-2 tu , aku malas nak update . tapi bila mood aku dah datang , line internet pulak problemo . nerghhh , merana akuu tak dapat online T____T okayy , xde lahh merana sangat . sebab xboleh main game jea . HAHA okayy aku faham , macam budak-budak jehhh . like i care :P 

so , sepanjang aku xboleh online tu kan , macam-macam benda dah jadi ohhh . and yang latest , aku accident . sampai ke harini aku rasa macam orang xbetul jea . and benda paling best , aku jadi xde selera nak makan -..- BHAHAHA boleh laa kuruskan badan sikit :P sekarang ni , kereta kesayangan mak aku tu tengah ada kat hospital . bila lahhh dia boleh keluar dr hospital tu ehhh ? i'm sorry ibu :') aaa macam mana nak pergi KMK nanti ? huhhhhhh serabut .

okayy cukup setakat tu . sekarang aku nak cerita pasal harituuuu . haha hari yang mana ? alaa yang haritu tu laa . masa aku xboleh online . ada kawan datang rumah . jom jom , aku nk share gambar :)

#1 ni masa kat sekolah adik aku .
tengah tunggu dia balik sekolah

#2 tengah bosan , so kami bermanja dengan camera dulu :P

#3 ni lahh kawan aku yang datang rumah tu .
from Alor Setar

#4 ni lagi sorang kawan aku :P
hehe awek cun ni dah ada bf tauu

#4 the next day .
makan-2 sahajaaa :D

#4 nak keluar pergi tesco .
aku memang sakai macam ni :P xreti makeup 

#5 dua-dua taken .
try laa ngorat kalau nak rasa kena belasah :P

#6 sizzling ling ling .
ni awek dua orang tu yang punyaa okay

#7 see , aku makan nasi goreng jea .
selera orang melayu . hehe :D

#7 air Dutch Lady cap Tesco 

#8 duta sizzling .
HAHAHA :D

#9 hehe lepak-lepak dulu sebelum balik rumah  (:

#9 awek AS :P

#10 aweks-aweks ku gangster 

#11 okayy aku memang gemuk pun -..-
tahu dahhh

#12 lets sm;)e

THE END . KBYEE ♥


FRIENDSHIP NEVER ENDS

UiTM Kampus Arau .

Assalamualaikum & Hyee

ehemm , sekarang ni kan sangat kecoh pasal budak-2 lepasan SPM pasal result UPU . dann , title post tu laa apa yang aku dapat . Alahamdulillah ;) tahniah jugak kepada kawan-2 yang dapat course dan tempat yang disukai . dan kepada sesiapa yang xdapat tu , jangan sedih-2 . Allah tahu yang terbaik untuk kita . 

siapa lagi dapat UiTM Arau ??
haha semangat . akan tetapi , UiTM Arau ni bukan tempat aku kot . mak aku lagi prefer ke matrik . so , i'll follow her flow . ahaks :P sesiapa yang dah buat keputusan nak ke situ , goodluck ehh .

KMK HERE I COMEEE !! ;)
siapa lagi yang dah decide nak ke KMK ?? selamat berjumpa *cehh bajet femes jaa aku ni -..- * HAHA :D kbyee

ni nota kaki untuk HANG !
aku baru baca blog hang tadi . aku pun terasa jugak sedih . aku xsangka hang xdapat IPTA . sebab hang lagi pandai dari aku . aku harap hang tak down sangat . hang yang aku kenai tak cepat down dengan ujian-2 ni . time aku down , hang jgak dok nasihat aku . maybe Allah dah tentukan kejayaan hang start kat KMKulim . kita semua xtau kan ?? tabah ehhh ;) 

hope HANG baca entry ni and HANG tau aku tuju kat HANG nota kaki ni :)

a day with sweeto :)

Assalamualaikum & Hye evelibodi

ehemm , lama gila xupdate -..- haha malas gilaa sebenarnyaa . xlarat :P ceyy bajet bajet bajet . okay lahh , haritu aku ada keluar dengan sorang kawan ni . kenal dia masa kat tempat amek lesen . cantik manis ayu dan saaangaaatt tinggi orangnya * err , aku yang pendek kott -.-" . okayy jomm start .

singgah jumpa awek yang kena kerja di hari pekerja :P

then singgah makan kat landmark
awek cun makan . HAHA sempat lagi pose

driver berhemah ;)

pastu gerak ke Monrods.
pose duluuuu . haha

ini saja kami order kay . INI SAHAJA
nak jimat duit sebenarnyaaa and kami dua orang pun dah kenyang

dah nak balik , singgah KFC duluu
HAHA ringkas dan padat . gambar upload sikit jea sebab lammbaaaaatttt giilaaaa nk upload -.-" plus aku malas nak update . HAHA kbye

a true friend is a friend that sticks forever as a good friend