Everything Sara Joe ♥

Assalamualaikum & Hye reader (s)

harini , aku nak update pasal sorang kakak ni . and she is a blogger too . actually kan , aku kenal * okayy , bajet kenal * beliau melalui bestfren akak ni ( ♥IMAsahaja ) kenal takkk ? kalau xkenal , buat-buat lahh kenal . hehe sebenarnya kan , dah lama aku usha akak ni . and aku tak tau lahh kenapa , semua pic beliau mampu buat aku senyum sorang-2 macam budak comel tuu . bhaha perasan . dan sekarang sesi pengakuan . baru tadi aku like page akak ni and start baca blog beliau . sebab aku tak tahu kewujudan blog akak ni . hehe (: tanpa disedari * amboii ayat aku :P * , aku dah baca entry kat blog beliau sampai yang tahun lepas punyaa -..- okayy , mmg aku betul-2 tak sedar . ehh , lupa nak introduce pulak . beliau famous amous dengan nama Sara Joe ♥

ampunnn ye akak . saya curi gambar :P
haaa yang tu cover photo dekat page beliau . ehemm , nak sambung lagii . kepada sesiapa yang tak kenal lagi dengan akak ni . beliau saaaaangaaattt suka ber'fashion' . and aku pun tak faham . akak ni kalau pakai simple macam mana pun , tetap nampak gojess . outfit beliau memang best lahh . tapi kan , aku dapat bayangkan kalau aku yang pakai semua tuu . perghhhh , mesti orang tak sanggup buka mata nak pandang aku kan ? btw , kepada akak Sara Joe * okayy , perasan ada akak famous baca blog aku * . hehe lantak lahh perasan pun . kalau akak baca ni , saya nak bagitau : I LOVE YOUR STYLE !! ♥ hehe buat laa video tutorial banyak-2 lagi tauu . akak comelll sangat :P

No comments: