teringat ;(

.:: ATTENTION ::.
INI ENTRI LUAHAN PERASAAN . 
SESIAPA YANG TERASA NAK MAKI , SILA BLAH CEPAT-2

Assalamualaikum & Hye reader(s)

aaaa malam ni aku rasa macam nak menangis jea =.=' emo jaa hang hyda oii . haihh , entah laa . tiba-2 teringat kat sorang budak hitam ni . hmm kawan-2 yang rapat dengan aku , maybe kenai kot siapa manusia bergelar budak hitam tu .

huemm sebagai manusia biasa yang melalui hari-2 yang berlalu , mesti ada kenangan-2 yang kita tak boleh lupa kan ? begitu jugak lahh aku ni . kenangan lama yang tak patut aku ingat dan ungkit balik . tapi , aku tak mampu nak buat-2 lupa kenangan-2 tuu . aku dah cuba berlakon dan bajet macam tak ada apa-2 pun yang berlaku . tapi dalam hati , aku dan Allah sahaja yang tahu .

it's okay kalau benda ni buat aku sorang-2 yang sakit n menyusahkan aku sorang . tapi , kawan-2 aku dan orang lain pun kena tempias . aku mintak maaf okay ? aku sendiri pun tak dapat nak control (':

We just have to accept the fact that some people are going to stay in our hearts even if they don't stay in our lives

No comments: