malas malas malas

Assalamualaikum & Hye readers

baca tak tajuk entry ?
haha saja nak bagitau .
aku sekarang berada di tahap kemalasan yang teramat sangat
maaaalaaaasssss nak update .
HAHA :D
so sorry .
and thankyou
sebab sudi baca entry ni sampai habis .

currently listening : terukir di bintang by Yuna

kecewa

Assalamualaikum & Hye readers

erghh , penat betul harini . ramai sangat kaum adam yang update status facebook dan comment kat gambar pernikahan Lisa Surihani dengan Yusri tuu . semua pakat cakap , Lisa curang , aku kecewa , etc -.-" HAHA nak gelak pun ada . bunyi macam frust menonggeng jaa . dah-2 , jomm usha gambar :) sumber















haa cantik kan Lisa ? makeup xtebal pun . nampak natural and simple jea . err , yang itu sahaja . byeeee

the stakes are high , the waters rough but this love is ours ♥

Nothern Outing ♥

Assalamualaikum & Hye readers

welcome everybody hye hello :D ini kisah semalam , ex-student MRSM PDRM zon utara bergabung menghadiri Karnival Jom Masuk U di Sunway Carnival Mall , Penang . err , sebelum tu . tajuk entry aku copy Kimie punya title . HAHA :D memang best sangat-2 sebab dapat jumpa kawan-2 yang dah lama hilang dari pandangan mata . even tak semua , atleast dapat jugak jumpa kan . jom lahh , tengok gambar dah .

ni haa tempat dia . kalau nak tengok full view , sila pergi sendiri okayy . ahakss xD


Ced yang bakal bertemu bunganya yang sedang mekar di QB mall (:

tengah tunggu kawan-2 yang lain sampai :D
aku orang first sampai okayy . excited jaa lebih -.-"


semuaa dah adaaa :D

Girls ♥

Boys ♥


Google eye :D
Ghost Rider in the house ♥


Boys ♥


Girls ♥


Nothern Family ♥


Casanova :D

hohhh penat gila koottt . tapi best sangat-2 . tenkiu kawan-2 yang susah payah hadirkan diri dan meriahkan lagi perjumpaan kita ni . acewahh :D aku harap kita dapat jumpa lagi ramai-2 macam ni nanti . dan thanx jugak kat Kimie yang dah belanja and teman aku sampai aku naik bus balik kulim :D and tak lupa jgak kat Wany , Faris , Leh and AC yang ada jugak semalam sebelum aku balik . okayy , habisssss :D

boboiboy~
* credit to : kimie *


good friends are like stars , you don't always see them , but you know they're always there

teringat ;(

.:: ATTENTION ::.
INI ENTRI LUAHAN PERASAAN . 
SESIAPA YANG TERASA NAK MAKI , SILA BLAH CEPAT-2

Assalamualaikum & Hye reader(s)

aaaa malam ni aku rasa macam nak menangis jea =.=' emo jaa hang hyda oii . haihh , entah laa . tiba-2 teringat kat sorang budak hitam ni . hmm kawan-2 yang rapat dengan aku , maybe kenai kot siapa manusia bergelar budak hitam tu .

huemm sebagai manusia biasa yang melalui hari-2 yang berlalu , mesti ada kenangan-2 yang kita tak boleh lupa kan ? begitu jugak lahh aku ni . kenangan lama yang tak patut aku ingat dan ungkit balik . tapi , aku tak mampu nak buat-2 lupa kenangan-2 tuu . aku dah cuba berlakon dan bajet macam tak ada apa-2 pun yang berlaku . tapi dalam hati , aku dan Allah sahaja yang tahu .

it's okay kalau benda ni buat aku sorang-2 yang sakit n menyusahkan aku sorang . tapi , kawan-2 aku dan orang lain pun kena tempias . aku mintak maaf okay ? aku sendiri pun tak dapat nak control (':

We just have to accept the fact that some people are going to stay in our hearts even if they don't stay in our lives

tak sempat update

Assalamualaikum & Hye readers

amboii boii , berhabuk dahhhhh blog ni haaaa . mintak maaf laaa tak sempat nak update * ceyy bajet ada orang kisah sangat aku tak update =.=' * yelahh , aku sekarang dah kerja . xsempat nak bukak blog ni . tapi minggu ni insyaAllah laaa . sebab aku off satu minggu . HAHA :D bukan nak ponteng okay . aku off sebab ada latihan untuk amek lesen kereta . harini start . ahhh , gelabah nii =.=' aku dah laa takut dengan makhluk nama kereta niii . kbyeeeeeee :D

I acts like i don't care , but deep inside , it hurts  ♥