pandai sangat pun tak guna .

Assalamualaikum & Hye readers ♥

uhuk-3 *batuk sikit* haaaaaaaa sebenarnya aku nak sembang pasal aku rindu kat sekolah . tapi =.=' xjadi ! ada benda lain yang aku nak update . ni pasal student cemerlang SPM 2004 tuu . Nur Amalina Che Bakri . dah tau kaa ? haha dah tau tapa laa , close tab piii . yang xtau lagi , haa mai laa baca . and sapa xkenal siapa awek ni , nt aku letak pic dia sekali nahh . jangan risau :D

zaman kegemilangan 

haa tuudiaaa . kenai dakkk ?? kenai kot nohh . hm dua tiga hari ni , heboh laa pasal amalina ni yang dah berubah imej . imej yang macam mana ? scroll-2 lahh tengok ye .








haa dah tengok ? haiyy betulkah yang tu amalina ? hm kalau pelanduk dua serupa pun boleh jadi jugak kan . tak pun , yang tu fake profile jea ? tak pun , tu gambar edit ? bersangka baik :D almaklumlahh , zaman dah berubah , dunia dah maju . apa pun manusia dah boleh buat kalau nak jatuhkan orang ni kan . tapi apa-2 pun , kita doa kat dia bg sedar cepat . kalau tu bukan dia , doa supaya dia xbetul-2 jadi macam tu okay ? jangan tau nak maki kutuk jea . haa doa jugak kat students Malaysia yang dah ke overseas untuk further study tu xjadi macam ni jugak ehh . dan jangan lupa doa untuk diri sendiri jugak !! hope kawan-2 amalina or amalina ni sendiri tampil untuk bagi keterangan pasal isu ni . 

A person who never made mistakes never tried anything new .

No comments: