Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Assalamualaikun & Hye readers ! :)

haa nampak tak title tuu ? nampak taaaakk ? haa yang tu giveaway yang dibuat oleh salah sorang blogger kat muka bumi ni . haha :D nahh , klik sini untuk ke blog beliau . first , thanx kepada beliau sebab rajin buat giveaway ni . hehe dan thanx jugak kepada JANNAH yang dah tag aku :) muahmuah sikit kat kau ye daro . kalau ade rezeki , dapat lahh aku pilih hadiah yang gojes-2 tuuuuuuuuuuuuuuuu . 

klik banner untuk ke blog nemomimosh .

sekarang ni , meh sini usha syarat-2 dia pulak ye (:

Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

and of course , aku adalah salah sorang manusia yang telah copy paste jea syarat-2 ni . hehe bukan malas . tapi takut nanti salah info pulak kan :D INGAT ! pemenang boleh pilis 1 hadiah daripada 10 hadiah yang di sediakan . ehh =.=' hadiah lupe nak tunjuk pulak . 



perghh , aku tengok pun tergugat . kalaulahh ada doraemon , dah lama aku keluarkan beg-2 tuu . haha nak tengok entri yang dibuat owner sendiri , boleh usha sini . kot laa korang cakap aku nak menipu ke apa kan . hehe dan sekarang ! ini manusia bertuah yang aku nak tag ! jeng jeng jeng *yang tak kena tag , jangan segan silu join sekali ye ? :D*

No comments: