guru sambilan :D

Assalamualaikum & Hye readers :D

starting semalam , aku dah mulakan kerjaya aku . ngeh3~ kerjaya lahh sangat kan . err , kalau kawan-2 kat facebook , maybe ada yang dah tau pasal ni . tapi kalau kat facebook tu , aku saja buat over sikit . haha aku bukan bukak kelas pun . tapi just tolong ajarkan subjek Mathematics kat sepupu aku yang bakal menduduki PMR tahun ini .

err perasaan aku ? haha excited dan tension jugak . aku ni dah laa tak ada pengalaman jadi cikgu . tak ada skill gitu . so , aku jadi cepat hilang sabar sikit dan hampir putus asa di situ ;( haha baru aku faham perasaan cikgu , bila murid-2 xfaham apa yang diajarkan dan terpaksa ulang benda yang sama banyak-2 kali . hadoii =__=

rasa macam nak menangis pun ada . tapi , support dan nasihat yang parents and kakak aku buat aku semangat balik . cewaahh :D dan semalam kan ada cerita Kungfu Panda . dalam cerita tu pun ada bagi nasihat supaya jangan senang putus asa . so , sesiap yang baca entri ni . tolong doakan aku berjaya tolong sepupu aku ni . tqvm (':

the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ♥

No comments: