2012 Special Giveaway

_klik banner untuk ke entry original_


Assalamualaikum & Hye kawan-2 :D

nampak tak banner kat atas tu ? haa , kali ni aku nak join giveaway ni pulak . ahaks semangat pulak aku nk join contest giveaway bagai ni kan =.=' sekadar mencuba nasib . kalau rezeki aku , boleh laa aku dapat home made chocolate ka . yummm :D tapi ! kalau siapa-2 yang duduk area KL tu , boleh dapat cupcake tau ! alaaaa ;( nak dua-2 bolehh ? *muka comel* hehe update entri ni , perut aku pun dah menyanyi mintak chocolate . ooppss :D haha mari usha syarat-2 penyertaan yang telah aku copy :

1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha DessertWAJIBtau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January

dan sekarang . aku mahu tag rakan blogger aku ! jeng jeng jeng ~ insan yang bertuah itu ialah  ILY !

No comments: