Tentang Dhia .

Assalamualaikum & Hye evelibodi

haihh , harini kecoh pasal Tentang Dhia last episode . kat FB , berderet deret yang update status pasal Tentang Dhia ni . termasuklah aku T__T haha apa lahh . ada yang suka , dan ada yang xpuas hati dengan ending dia tu . haa aku termasuk dalam golongan yang xpuas hati tu ye . sumpah aku rasa ending dia macam apa lagi . rasa nak tergelak pun ad * dah gelak pun * masa tengok ending dia tuu . eiii geraaaam , rasa macam nak maki . penat aku follow sampai last episode , benda tu jea yang aku dapat tengok ?? HAHA :D tapi xpe lahh . ada jugak ending dia kan even ending bodoh . cerita punya panjang berjela , nak tunjuk sehidup semati jaa ? hadoii =.='

buang yang keruh , ambil yang jernih

No comments: