lambat sikit :D

ALERT !!
.:: TOLONG BACA DENGAN PENUH SEMANGAT ::.

AKU DAH HABIS SPM WEHH !!!

hee semangat tak ? kalau xsemangat , tolong ulang balik pleaseeeee (: huhh dah habis SPM nii , memang laa perghh . rasa free gila gila lahhh . otak rasa ringan wehhhhh . xpayah nk fikir pasal study dahh ( buat masa nii laa kan ) . hehe dah , malas nak type banyak banyak . mai sini usha gambar ;

dalam dewan .

ontheway balik
pergi gerai ckwan

tengok lahh apa dah jadi kat kasut tuuu :D
* dah selamat dilupuskan *

daann sebelah malam pulak , ada annual dinner okay . dekat Kulim Golf & Country Resort tapi aku xrasa fun sangat sebab aku tade mood haritu . haihhh , mehh laa usha gambar lagii ;



tengok laa apa kami dapaaaaattt :D

satu meja #1

satu meja #2

satu meja #3



roomate kuu ;(

depa semua cakap hye .
* cakap hye balik ! :D

MC xberbayar 

konserto indie

semua pakat nak pi bergambar dengan penari kebudayaan yang cun melecun tuuuu

boys
hehe dahhhh . sorrylaa gambar aku buat collage jea . sebab xlarat nak tunggu dy upload . kalau gambar xcukup besar , klik jela ehh bagi besar :D kbye !

No comments: