SalamAidilAdha ♥

hello hello hello , kopi kaa milo ?? hehe hai kawan kawan ! seperti yang kita semua dah tau , harini Hari Raya Haji / Hari Raya Korban / Hari Raya AidilAdha . siapa yg xtau , haa tuu aku bgtau . dah tau kan ? hehe . baiklahh . harini memang sangat best ! yaa , lagi best dari Hari Raya AidilFitri haritu . dan hari raya yang dah best ni , di'best'kan lagi dengan kehadiran 13 jejaka jejaka kacak bergaya dari MRSM PDRM ke rumah aku . yu ols punya raya amacam ? best x ? share kan lahh link okay ? boleh laa nt pg melawat (: *sorry no picture taken *

kawan kawan ! tolong tingalkan link dekat shoutmix taw ! terima kasih (:
Salam AidilAdha untuk semua ♥

HariGraduasi ♥

ehem ehem . lama xupdate nii . hehe . okayy meh sini nk start ceritaa . pada 3Oktober2011 , pelajar pelajar tingkatan 3 dan 5 MRSM PDRM telah selamat diGRADkan . ayat macam apa lagi kan (:

TEMPAT ; DEWAN SRI LANAG MRSM PDRM
TARIKH ; 3 OKTOBER 2011 , KHAMIS
PAKAIAN ( PEREMPUAN ) ; TUDUNG PUTIH , BAJU KURUNG , KASUT HITAM 
PAKAIAN ( LELAKI ) ; SONGKOK , BAJU MELAYU LENGKAP BERSAMPIN , KASUT HITAM

ceyy over . hehe okay lahh . xlarat nak tulis . usha gambar dah ye .

besties ♥

twisties ♥

corntoz ♥

bites ♥

tam tam ♥

friskies ♥

nini ♥

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25
haa habis ponn . sikit jea gambar sebab xlarat nk upload banyak banyak . hehe :D haihh memang best grad semalam . rasa macam nak ulang balik . sebab semua jejaka jejaka f3 and f5 nampak handsome berbaju melayu lengkap tu kan . okayy itu sahajaaaaaaaaa . sekian terima kasih .

heyy readers ! doakan Haidatul Nadihah Bt Muhammed Anas pelajar tingkatan 5 MRSM PDRM dapat 9A untuk SPM . amiin ,