were great :D

fuhh fuhh fuhhhhhhhhh *tiup habuk . perghh , lama gila xupdate sampai berhabuk dahh blog ni haa . ye lahh , busy dengan Trial MARA yang baru jea habis semalam . DAN ! setelah lama berkurung kat maktab , akhirnyaaa , budak budak form5 boleh pulang bermalam . haaaaa mesti lahh banyak benda yang dah diPLAN kan . ini apa aku buat  *no pictures taken* ;


  • balik pakai baju kurung (: *lepak landmark dulu ,
  • makan makan makan .
  • big cinemas :D : ABDUCTION 


lily collins and taylor lautner ♥


haa dah tengok ?? not bad laa cerita dia . best best . aku bagi 4/5 stars . sebab ending tidak seperti yang aku nak ** haha bajet director sat . then balik petang . harini , keluar lagii . dan singgah big cinemas untuk usha cerita ni pulakk ;






haa yang ni pun best jugakk (: ehh ehh . ada lagi satu ! tapi cerita ni dah tengok minggu lepas lagi ;





dah kot . hehe tengok jangan xtengok okayy . btw , thanx to nina mizzi eli acap yana ced kkmieza and lagi dua orang kawan kkmieza . double thanx to kkmieza sebab harini memang superawsome ! 


jangan terlalu menjaga hati sampai menyakitkan hati (:

No comments: