bila ' nyah ' bersuara .

♥ ALERT !! ♥
CERITA PASAL TAJUK ENTRI ADA KAT BAWAH SEKALI 

hye hye hye :D ini cerita pasal semalam okayy  . pagi buta , bangun tidur , siap siap , then gerak ke landmark central Kulim ** giant je ponn =.=' jumpa fatin si bulat dan dinie dekat KFC . perut lapar , then pergi pizza hut makan makan sambil tunggu dhyla sampai (:

fatin si bulat ,

dhyla ,

dinie .
bertuah dhyla baru sampai dah dapat makan (:  lepas makan , pergi bowl pulak . ye lahh kan , kuruskan badan lepas makan ** tapi aku laa yang paling gemuk =.='

haha comel gila budak baju belang tuu ,

bola 10 kott =.=' nalaa punya berat ,

dhyla dinie ,

dhyla fatin dinie ,

yang ni , dini tengah cari longkang . haha

haha pic aku tade sebab aku tersangat lahh gemuk =.=' otw nak kuruskan badan nii . spe ada tips ? share kan lahhhh pleasee ? lepas bowl , tengok wayang pulakk . cerita ini ;



haa cerita tu laa . hantu bonceng . not bad laaaaaaa . aku bagi 9/10 . cerita dia banyak lawak and ada tips berguna bila nampak hantu . nak tau ? haa kena laa tengok cerita ni . hehe . habis tengok wayang , pergi black fashion , nak beli jeans . then , teman dhyla pergi cari cream muka kakak dia . sampai je kat kedai tu , nampak sorang awek . makeup dia memang perghhhh lahh =.=' cun jugak lahh kan . perempuan  kann ,  biasa lahh makeup tu . tapi bila dia start cakap , nerghhhhhhhhh ~ terkejut aku nyahhhhh **aku gerun sikit tengok kaum spesies nyah ni =.=' sebab dorg makeup over dari pompuan yang ori . tapi aku tau dorg ni baikkkkkkkk , kan kan kan ? hoho that's all (:

source ; google image

wish me luck for my Trial MARA ♥

5 comments:

kim heeruul said...

shopping guna duit raya ke..hehe

kim heeruul said...

pi shopping guna duit raya ke..? hiih

hydalaa said...

tak =.=' duit cucuk bank je . duit raya ciput nak beli converse pun xlepas . hehe

muar said...

moga kita sama-sama cemerlang dalam trial mara .amin xD

hydalaa said...

amiin (: