were great :D

fuhh fuhh fuhhhhhhhhh *tiup habuk . perghh , lama gila xupdate sampai berhabuk dahh blog ni haa . ye lahh , busy dengan Trial MARA yang baru jea habis semalam . DAN ! setelah lama berkurung kat maktab , akhirnyaaa , budak budak form5 boleh pulang bermalam . haaaaa mesti lahh banyak benda yang dah diPLAN kan . ini apa aku buat  *no pictures taken* ;


  • balik pakai baju kurung (: *lepak landmark dulu ,
  • makan makan makan .
  • big cinemas :D : ABDUCTION 


lily collins and taylor lautner ♥


haa dah tengok ?? not bad laa cerita dia . best best . aku bagi 4/5 stars . sebab ending tidak seperti yang aku nak ** haha bajet director sat . then balik petang . harini , keluar lagii . dan singgah big cinemas untuk usha cerita ni pulakk ;






haa yang ni pun best jugakk (: ehh ehh . ada lagi satu ! tapi cerita ni dah tengok minggu lepas lagi ;





dah kot . hehe tengok jangan xtengok okayy . btw , thanx to nina mizzi eli acap yana ced kkmieza and lagi dua orang kawan kkmieza . double thanx to kkmieza sebab harini memang superawsome ! 


jangan terlalu menjaga hati sampai menyakitkan hati (:

speechless =.='

speechless ?
haa ada laaa sebab .
haihh dup dap dup dap rasa nii .
awat tateawww .

terima kasih melayan keMERAPUan saya .
xtau apa nak update tapi nak update jugak ,
inilah jadi .

it's spreading from day to day . Allah please help me to stop it in a blink of an eye ;( i want a bright shining star .

bila ' nyah ' bersuara .

♥ ALERT !! ♥
CERITA PASAL TAJUK ENTRI ADA KAT BAWAH SEKALI 

hye hye hye :D ini cerita pasal semalam okayy  . pagi buta , bangun tidur , siap siap , then gerak ke landmark central Kulim ** giant je ponn =.=' jumpa fatin si bulat dan dinie dekat KFC . perut lapar , then pergi pizza hut makan makan sambil tunggu dhyla sampai (:

fatin si bulat ,

dhyla ,

dinie .
bertuah dhyla baru sampai dah dapat makan (:  lepas makan , pergi bowl pulak . ye lahh kan , kuruskan badan lepas makan ** tapi aku laa yang paling gemuk =.='

haha comel gila budak baju belang tuu ,

bola 10 kott =.=' nalaa punya berat ,

dhyla dinie ,

dhyla fatin dinie ,

yang ni , dini tengah cari longkang . haha

haha pic aku tade sebab aku tersangat lahh gemuk =.=' otw nak kuruskan badan nii . spe ada tips ? share kan lahhhh pleasee ? lepas bowl , tengok wayang pulakk . cerita ini ;



haa cerita tu laa . hantu bonceng . not bad laaaaaaa . aku bagi 9/10 . cerita dia banyak lawak and ada tips berguna bila nampak hantu . nak tau ? haa kena laa tengok cerita ni . hehe . habis tengok wayang , pergi black fashion , nak beli jeans . then , teman dhyla pergi cari cream muka kakak dia . sampai je kat kedai tu , nampak sorang awek . makeup dia memang perghhhh lahh =.=' cun jugak lahh kan . perempuan  kann ,  biasa lahh makeup tu . tapi bila dia start cakap , nerghhhhhhhhh ~ terkejut aku nyahhhhh **aku gerun sikit tengok kaum spesies nyah ni =.=' sebab dorg makeup over dari pompuan yang ori . tapi aku tau dorg ni baikkkkkkkk , kan kan kan ? hoho that's all (:

source ; google image

wish me luck for my Trial MARA ♥

haha BANGGA akuu :D

haha apa yang bangga ni ? act kan , aku yang bangga sorang sorang (: sebab sebab sebab ;

#facebook facebook

haa sebab tu je laa * hyda buat terok bolehh * ehhh lantak lahh . hehe . hm yelahh , xlawa macam korang kan ? haha ape aku kesah ? yang penting , gambar raya dah ada . that's all (:

enjoy the little things in life , for one day you'll look back and realize they were the big things