tips HAPPYkan perempuan (:




ehem ehem ehem (: hehe dah lama gilerrrrrrrrrrrr  lahh kan xupdate . malass + xde idea nak sembang ape + busy . baru jea lepas exam . and and and result pn dh dapat and and and teruk gilaaaaaa and and and jangan tanya . terima kasih (: okayy , start cerita . haritu masa last paper ( paper physics ) , ada exam subjek extra . hyda xamek subjek extra , so lepas habis paper physics , pergi lahh lepak lepak dekat psp ( library ) . tengah best sembang dengan kawan , tiba tiba , datang sorg cikgu . dia cikgu BM , tapi xajar hyda pon . panjang ktorang sembang . dari hal privacy , study , cintancintun sampai lahh perancangan masa depan dan family . okay , pergi ke main point ; 


TIPS HAPPYKAN PEREMPUAN (:

  1. bawak pergi shopping * window shopping pn dah okayy
  2. jaga pemakaian dia * cth ; kasut rm100 > , baju ikut trend , dsb
  3. jaga pemakanan * jangan bagi benda merapu sangat lahh kan
  4. bawak pergi jalan jalan * haa yang ni perlu jugak ,
  5. kosmetik kena ada * jangan cari yang cikai sangat okay ?
  6. duit kena bagi selalu * HAHA :D untunglaa 

haa tu jea yang ingat . hmm , yang ni lebih kepada pasangan yang dah kahwin kot . sebab cg tuh dah kahwin . hehe yang penting , si lelaki MESTI ADA DUIT . ada faham ? and kepada yang couple tuh , cg pesan ; " kalau orang tanya awak dh ada gf / bf ke belum , jawab jea dengan jujur . kalau ada , jawab ada . lagi baik , bagitau siap siap pasangan awak tu yg mana satu . kalau tipu , nampak sangat awak xsudi nak dekat dia pon " faham tak ? haa yang tu laa apa cikgu cakap . so , pandai pandai lahh kan (:

.:: ALERT ! ::.
. kepada perempuan .

cikgu pesan , " nanti nak cari pakwe , jangan tengok muka sangat . cari pakwe yang kaya . abaikan orang nak cakap kita gila duit or pisau cukur , asalkan kita dapat sudahh " sebab cikgu cakap , tak ada istilah pisau cukur untuk perempuan sebab lelaki memang kena bagi duit kat perempuan ♥♥

2 comments:

sampankertas said...

ishh tuk bahagiakan pempuan yang mat duitan nihh hahahha

hydalaa said...

haha bukan lahh (: sekarang kan ape pn nk kena gune duit , so perlu lahh yang tu :D