cerita raya ,

tengok tajuk entri pon dah tau kan , ini cerita pasal raya . dengan ini saya isytiharkan , TAHUN INI RAYA PALING TAK BEST !! derr~ mengEMO pulak kan . ye lahh memang takbest pon . raya xsampai lagi aku dah rasa yang raya tahun ni mesti xbest punya laa . sebab sebab sebab , kasut raya xsempat beli !! haha tension kan ?1st day raya , pakai kasut pinjam , beg pinjam . plus plus , family xsemua yang ada . dah laa family sebelah mak xberapa ramai . and sekarang dah raya kedua . tapi duit raya tersangatlah ' banyak ' . sumpah tensionn . sudahh , jom kongsi kebosanan aku berhari raya ;



raya #1
raya #2
perghh~ bosan kan ? that's all ye picture yang ada , kawan kawan . kbye .


throw away the past , lets buy a new book , and create a new chapter 




2 comments:

wanda said...

pergi rumah cik siti ke??ahahaa

hydalaa said...

tkpergi pun . mak yang pergi (: ** gambar tu saja nak tayang sekadar nak full kan space