cerita hari ini ,

bermula petang tadi . keluar jalan jalan ke parit buntar , perak . masa ontheway tu , nampak my junior , fakhrulrazi dengan kawan kawan dia tengah jalan . masa tu hyda ada dekat dalam kereta , so xboleh laa nak buat ramah kan . hehe :D then , hyda + angah + abang angkat dia pergi dekat satu tempat ni . xtau tempat apa =.=' tapi dia ada jual macam macam untuk persiapan raya . pergi situ sebab nak cari tudung , and angah nak cari jubah ** bukan jumpa punnnnn =.=' . next , jalan lagii pergi usha selendang pulakk . dah beli dua , masa nk keluar dari kedai tu , baru selisih dengan junior . haha nasib dia kenal dengan senior dia niii :)

lepas barang semua dah cari , masa untuk balik !! hehe tapi , rancang nak buka puasa dekat luar . lokasi yang dituju seterus nyaaa , juru . haa ingat nak pergi makan dekat situ laa . sebab macam dekat dengan laut sikit + ada seafood . tapi , bila dah sampai situ , nampak ada benda tergantung . dia tulis " TUTUP , TU-TOP " okayy , bajet macam orang xfaham kalau tulis tutup je kan ? derr =.=' hm , so dah xtunggu lama lahh kan . sebab jam dah pukul 6 petang . patah balik !! yeahh

otw balik kulim , fikir nak bukak puasa dekat mana . then , dapat satu tempat ni . dekat sebelah petronas . ini benda yang di'order' ;

tomyam ayam ,

daging masak merah ,
telur dadar ,

kangkung masak belacan ,
sate ,

nasi goreng paprik ,

carrot susu ,

apple susu ,

tembikai laici ,


dan dan tambah nasik putih sekali tauu . then , sementara tunggu bukak puasa , ktorang pegi lahh jalan jalan pusing kulim dulu . DAN ! tiba tiba rasa macam nak makan cake :D so , next location , secret recipe .



chocolate indulgence ,
cappuccino cheese ,
dah beli , rush pegi tempat tadi balik nak buka puasa . tapi malangnye , dah tiba masa berbuka , nasi goreng paprik yang order tadi xsiap lagiiii =.=' so , terpaksalah aku berkuka dengan sate + air je . dah lame sikit baru sampai . tapi makan xhabis ponn sebab dah kenyang makan sate tadi . walawehh , kenyang kottttt . banyak benda masuk perut :D haha seronok jugak harini even xbanyak benda ponn yang dibeli . kbye ,

. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin .
Mintak maaf kalau ada salah cakap yang sakitkan hati korang semua . and kalau ada aku ngumpat korang tu , mintak maaf ye ? and , aku dah maafkan semuaaa orang yang aku rasa dia ada buat salah kat aku . 0-0 okay ? kbye















No comments: