macam ni pun ada kaaaa ?

haa macam nii . aku terdengar pasal dua orang makhluk ni . sorang minggu lepas , sorang sehari lepas . mulakan dengan yang terbaruu .

cerita satu ;
budak ni , digelar pencuri . dah banyak kali kantoi , tapi curi jugak . dah jadi hobi kot kan ? tapi cikgu semua macam sayang kat dia sebab dia atlet . WTH kan ? atlet pencuri yang disayangi . HAHA ;D okayy . aku nak cerita sebab dia ' SANGAT PANDAI ' dalam perbuatan mencuri ni . dah curi , barang barang semua sumbat dalam locker . then , yang paling best , lepas curi , dia guna barang barang tuhh . buat lawak jaa . dah tau mencuri , tayang lagi barang barag tersebut . BRAVO sebab dah belah balik rumah kw (:

cerita dua ;
haa ini cerita minggu lepas . budak ini , dipanggil perampas . haha ye kot ? huem baru aku tahu , memang manusia spesies ni memang wujud kat atas dunia ni . dia couple dengan boyfriend kawan baik dia sendiri . saya ulang , KAWAN BAIK SENDIRI ! sampai hati kan ? mulamula dengar , memang macam xpercaya . tapi benda dah jadi kan , xkan xpercaya pulak ? (: nak kata muka tak lawa , lawa jaa . hotstuff lagi . tapi kenapa nak kebas boyfriend kawan baik sendiri ? tolong lahh faham =.=' sanggup korbankan persahabatan demi benda yang macam tuhh .

pencuri dengan perampas macam nak sama dia punya field kan ? jangan jadi perampas , jangan jadi pencuri . the end (:

No comments: