ActivityWeak :D

hohoiii~ lama sudah xupdate blog ni . dah berhabuk bersawang dah (: tadi dah gotongroyong sikit . and now . tadaaaaaaaaa ~ **haha mengoverr jea hyda =.=' ** sekarang mau cerita pasal minggu aktiviti .

ALERT !!
rasa menyemak , nahh . closetab sajaa (:
nak usha ? mari mari , jangan penat scrolldown :D

HARI AHAD 24julai2011

hari ni ktorg pegi sedim ! ada dua group okayy . yang pegi echo park dengan d' teruna . aku group yg kena pegi d'teruna . mari mula ceritaa .

sebelum bertolak sarapan dulu .

perut kenyang hati senang .
snap pic duluuuu ♥

baru sajaa sampai .
snap pic lagiii ♥

ini model bunga raya .
kenapa kawan aku semua cakap bunga ni pelik ?plus xpenah tengok . korang penah tengok tak bunga tu ? xpenah tengok , mari buat rombongan ke kampung akuu . pokok tu depan rumah jea (:

xpasal jea femes budak tu kann .

ehh . lihat sini ! sama kan ?
8)

baru first day dah kena belajar .
ini tempat ktorg buat kelas okayy .

" hyda , tngkp gambaq sat "

hehe . kami dah rasmi dulu hamper nii (:
** muka kami sama kahh ? **

SOPAN gilaa aku belajar =.='

semua tekun gilaaa .

tapi aku dok snap pic jaaa :D
habis untuk hari ahad . tapi untuk haru aku jelaa . yang lain , dorg ade pegi sungai petang tuu . aku xikot . sebab penat letih xlarat  nxde tenaga sebab puasa . so , aku tiduuuuur jea mse petang tuu . fullstop (:

HARI ISNIN 25julai2011

hari ini pulakk . pagi pagi dah ada kelas physics . then continue dengan kelas biology . then ucapan HEA .  then penyampaian hadiah . then balik bilik kemas barangg .

ini cg PHYSICS ; cg Anuar .

yang tengah duduk kat tembok tuu cg biology .
cg Azlinda

okayy ini masa penyampaian hadiah .
* sebok jahh hyda =.='

otw balik bilik dahh nak pack barang ;(

OMG ! masuk jaa homestay , dah ada mee kari .
memang superb ahh . sedap gilakk 

tengok dia makan . semangat kan ?

saya pon makan  semangat jugak (:

ini anak cg .
nama dia sy xtauu .

shida irni  kw pnye gambar telah di snap curi curi oleh akuu !
muahaha * gelak kejam :D

bersih bersih bersih .

ini cg biology jugakk (:

haa pakcik baju oren tu owner homestay ni okayy (:
dy baik sesangat ohh .

haha pinjam beg DOMO cg biology aku .

budak lelaki group sekali akuu .

terima kasih pakcik and family ♥

lagi bersih (:

jangan tiru aksi ini di rumah okayy ?

depa nak jugakkkkkk =.='

itik pulang petang ,

ini semuaa .
* budak laki banyak songeh gilaa *
memang best giloo disitu . makan dijaga . kalau aku duduk situ seminggu , perghh . memang tong drum lah akuu kan :D balik balik , sampai pukul 6.30 kot . then , malam ada ceramah ihya' ramadhan pulokk . penat =.='

HARI SELASA 26julai2011

hari ini di maktab pulak lahh ea . harini ada sesi bergambar . habis sesi bergambar , tengok tayangan dalam dewan . macam macam cerita . KL Gangster , Cun , Penunggu Istana , Home Alone . habis , balik unit . tunggu malam tiba . ada lagi tayangan . dekat astaka pulok . cerita Priest . bapak aaa . extreme gilaa cerita . best tahappp . two thumbs up :D

ini pagi pagi .
tengah tunggu turn nk amek gmbr nan homeroom

yana sama veeno

ini cg Physics . ingat lagi tak pic kat atas tadi ?
* aku rasa macam orang kerdil jea berdiri sebelah cg =.='

2minit nak snap pic ni sebab cg risau sangat .
; muat ke gambar niiiii ?

yahh ini homeroom saya okayyy .

dengan mak homeroon yang superb (:

ini classmate sayaa .
sayangg semuaaaaaa :D

HARI RABU 27julai2011

ini harii . nak buat amali haji . semua muka excited jahhh . dah nak naik 'haji' naik 'hajah' . okayy mari mulaa .

ini muka makan .
HAHA :D

tengah buat biology .
** nampak tak domo sayaa ? (:

okayy . ini dalam bilik seminar , azza sama wany .
azza cakap ; selalu muka aku comel . betul wehhh , tapi kenapa harini tak ?
ohkayy azza =.=' haha

bajet nk buat gambar censored .
tapi tak jadii =.=' haha

baiklah . amali sudah mahu mulaaa .

nampak tak tuuu ?
dorg tengah lilit lilit badan (:

tengah pasang model 'kabah'

haaaaa ini diaaaa . pakaian ihram yang betull .
semangat jea yeaa ?

ini utz.Faiz

haa tengok , siap dahhh (:

ini kerja merekaaaaa =.='

haha muka suciiii (:0
tengah puasa laa kata kannn

okayy semua dah siap nk tawaf .

tapi =.='
hujan turun cats and dogs ,

kesiann ustz. Faiz yea .

berhimpit lahh korg . haha :D
xjadi naik 'haji' naik 'hajah' lahh ktorg ;( tapi program still diteruskan jugakk . dekat dalam dewan . ustz jemputan tuhh bgi tengok vdeo . tawaf macam mana . hmm tayangan pasal haji lahh . habis , petang tuu tak ingat ada apaa . hee~


HARI KHAMIS 28julai2011

pagi pagi masuk kelas terus . tunggu cikgu masuk kelas then start pre pre-trial addmath . memang perghh laa kan . aku jawab semua xtinggal kosong . tapi markah nanti =.=' brr ,

no caption

no caption
sempat lagi kan snap pic ? haa lepas exam addmath , ada kelas BM . lepas tuu ada assembly . tapi aku xpergi ponn . HAHA :D balik unit , kemas barang , terus balik rumahhhhh !!!!!!!!!!!!! fuhh semangat ye hyda . tapi sekarang xberapa sihat :( makan rambutan banyak sangat kottt . batuk selsema sakit tekak . kbye 







No comments: