weyy , aku rindu hampaaaaaa ;(

entry kali nehh aq cakap kedah full naa . sapa xpaham , buat buat paham (: okayy macam nehh , tadi kan aq p laa bukak youtube . awat tatawww . tiba tiba aq rasa nak bukak MRSM PENDANG . naek laa list video smua . cari punya cari , jumpak jugakk . video budak batch aq . nahaiii . sumpak rasa macam nak teqeyak jaa tadi T__T rindu hmpa suma tahap !! tapi ada satu part yg memang aq rindu aaa . nak cakap ceqin . aq xboleh guna perkataan th dahhh . haihh . bila lahh nk jumpa hmpa suma nehh kan ? rindu hmpa laa . tapi aq taw , hmpa xrindu aq ponn kan ? tapa , yg penting aq xlupa hmpa . aq doa hmpa semua success selalu naaa . boleh penaik nama maktab . macam pengetua lama cakap ;
 mrsm pendang is the best , the best is mrsm pendang . 
aq doa batch f5 mrsm pendang boleh jadikan maktab tuhh THE BEST okayy (: aq sayang hmpa semuaa . even hmpa xsayang aq pon kann . lantak lahh aq nk wt pala syok sendiri ponn , aq xkesa hmpa nak kata apa . and kpd sapa sapa yg penah rapat nan aq dulu , yang penah satu cube nan aq , satu homeroom nan aq , yang penah tolong aq , yang jadi tempat aq luah perasaan , tempat aq share masalah aq , aq nk cakap terima kasih banyak banyak . smoga Allqh balas jasa hmpa kat aq . sumpah aq cakap , AKU STILL PERLUKAN HAMPA even aq dah pindah . lastly , mintak maaf kalau terkasar perbuatan , tersalah kata . aku sayanggg hmpa semua . nahh usha video sikit (:

















lots of tears ,
hyda

No comments: