mari siniii (:

haha . xtau nak cakap apa sebenarnyaaa . tapi xmengapa . cakap jugakk . hmm . korg penah tak dengar perkataan mengumpat ? HAHA ;DD pernah buat tak ? haaa mesti pernah kan ? aku pn pernah lahhh =.=' tipu laa kalau cakap xpernah . manusia kan ada buat salah . so , mesti aa kte ad xpuas hati kt spe spe kann ? so , mula lahhh cerita cerita yang xada pengarah . hee .

okay macam nehh . rasa pelik datang melawat otak aku nehhh =.=' pelik lahhh . perlu ke kita nak heboh heboh perangai buruk seseorang dekat orang lain ?? orang lain th , bukan sikit sikit . ramai pulak tuhh . hailaaa . tolong lahh faham yea . semua orang buat salah . manusia biasa laa kte kan . xperlu lahh nak heboh buruk orang nii . cuba laa korg bayangkan . perangai negative korg , semuaaaaaaaa orang kat satu duniaaaaaa ni tahu . haaaaa . bayangkan cepat ! ape perasaan korg huh ? malu tak ? rse down gle gle tak ?? rse takk ??** kalau xrse pape thh memang aq xtau nk ckp ape lahh kan =.=' **

" elleh . nasiblahh . dia yg buat salah " hello ~ kalau th yg kte fikir , xtau lahh berapa ramai orang yang baik boleh kte jmpe kat alam ni =.=' jangan lahh macam th . hidup kita msti sentiasa memaafkan orang . aku pernah terdengar . xsure lahh ceramah or what . ust th cakap . kalau orang yang buat jahat , then dy nak buat baik . kite xbolehh sisih kan dy . jangan ungkit kesalahan dy , faham ? nt dari dy nak ubah diri dy jadi lagi baik , terus transform jadi lagi jahat . haa macam mne ? haha . pelik lahh kan . ade jea yang bila xsuka someone or xpuas hati ke , mula lahh . post kat status facebook ** sebab aku ade facebook jea . haha kuno ** . tulis lahh nama sekian sekian . yang paling cannot go , tulis nme penoh =.=' mak aiii . gile kentang . muahaha . memang lahh status th hak kita . tapi jangan lahh sampai malukan orang lain . semua boleh settle baik baik okayy ?

' heyy hyda ! fikir bagos sangat lahh tu ? kw pon same jehhhhhhhh ! ' haha . cakap lahh ape ponn . yang penting entry kali nehh aku tak tujukan kat spe spe ponn . sekadar nak muhasabah diri . korg yg bce , n  nk amek iktibar th , bagus laa . yang xnk , xpe . ikot korg lahh , xpaksa okayy . ehh dah panjang lebar aku bebel . padahal kecoh jea tadi tade bnde nak cakap =.=' okay lahh . mintak maaf banyak banyak , terimakasih banyak banyak (:


saya yang hancur hati ,
hyda 

No comments: