homework ,

hey hey (:

semua dengar sini ! HYDA DAH ADE MOOD NAK BUAT HOMEWORK ! haha . over sesaat . ehh suke gle aa ade mood nak buat homework nehh . bukan selalu mood nehh nak datang time cuti macam nehh . so , tadi dengan semangat nye aku buat homework yang ade . usha usha dalam file biru yang cikgu sediakan untuk ktorg tadi . haha baru tadi aku tau , dalam file th ada homework ;

  • bahasa melayu
  • bahasa inggeris
  • modern maths
  • addmath
  • physics
  • chemistry
  • sejarah


baru 3sub yang dah sentuh ; bi , mathmode , sejarah . tapi xsiap lagi semua . ada lubang lubang sikit . yang mana xtau , tinggal jea . malas nak cari dahhh . tapi kann , aku still dicop RAJIN oleh mr.amir zahin ismail HAHA ;D beliau cakap ; 


Amir Zahin Ismail
about an hour ago
Amir Zahin Ismail

hahaa. bg i if dh buat hw tu kira rajin ah. :P



perghh . terus semangat nak sambung buat hemework . dengan hidung kembang kempis , tangan gerak siap kan homework . haha semangat tak ? tapi kan , semangat xsampai target aaa . target nak stop pkol 12 , tapi stop awal 10minit . hadoi laaa *memang style aku kalau dah last minit baru nk hilang semangat * tapi xpe . atleast ada jugak homework yg dah sentuh . CHAIYOK HYDA !! ;D 

spe yang xbuat lagi homework , cepat cepat laa mintak semangat / kata kata hikmat / nasihat / pujian ea . hehe goodluck (:

No comments: