aku dapat domo ! oyeah (:

haha entry nehh aku buat sebab . . . aku nak clear kan wall facebook . dan benda penting nehh ada dekat facebook aku . so aku post lahh kat sini (:


    haha . aku dapat th sebab aq merajuk nan dy .



ni lagi satu ! tapi yg ini bukan sebab merajuk okayy (:

  • ‎______▄███████▄________
    ______█▄█████▄█________
    ______█▼▼▼▼▼█_________
    _____██_________██_______
    ______█▲▲▲▲▲█_________
    ______█████████_________
    _______██____██__________

    macam aku janji kann, nahh DOMO kau (:
  • HAHA . best gila ohh dapat domo (: even bukan yang betul betul pon kann =.=' btw , thanx korg !! i love both of youu

2 comments:

Muar said...

suka domo ye ?..anyway nice blog :)

hydalaa said...

yess . suka gila DOMO ♥♥ thenx (: