MOCK interview .

HAHA ;D cuak sudah habis . nak tau dak ? tadi kan tadi kan . ada MOCK interview . hehe . ekceli , semua budak MRSM kena hadapi benda nehh . syarat nak grad nanti kottt . so , tadi maktab aku dah buat . semua ada 6 panel kott . 1panel ada dua orang . panel panel terdiri daripada ; doktor , engineer , dan cikgu cikgu MRSM PDRM . aku dapat dengan panel A (: tapi group laaaaaaaaast sekali . nahaii tunggu punya lahh lame kan . dari pukul 830 sampai laa 1215 kot . lama kan ? huhh memang ketaq xtau nak habaq lahh kan . panel A , cikgu biology dengan husband dia . husband tcer biology th , doktor okayy . nahh sweeeeeet gilaa ahh depa ! jeles akuu T_T haha tadak makna . rasa bertuah jugak dapat panel A . sebab dua dua sporting habess . muahmuah ♥♥ thankyou teacher and doctor (: usha gambaq pulakk . sikit jaa (:

milin + yana
** tengah ready MOCK interview sambil breakfast

nina gee (:

milin sama ira
**interior designer ohh mereka 

yana makan penuh perasaan

kami empat sekawan (:

muka gelabah jaa semua 

milin sama nina

yana hyda nina
**malu berdiri dengan budak cun

unitmates (:

4 ladiess ♥

classmates (:

♥ sayang semuaaaa ♥

> fifi bieber . HAHA ;D
** rambut dia hilang dahh

milin cyrus ♥
habis MOCK interview , ada kelas physics pulakkkk =.=' adehh sumpah rasa penat gila ahh . tapi SPM punya pasal , apa apa pon xpa ** ayat bajet nak matii . haha ini jadi dalam lab ;

milin mean veeno umai ♥

> haha tengok muka blur diaa (:
** ini sammy , classmate aku

pic yg ada caption ' > ' tuh , jangan salah faham nohh . classmate aku jahh . okayy bbye (:

back to normal (:

heyhooo (:
 meh laa usha sat belog berhabuk nehh .
dia dah tak merajuk sama saya okayy ?
dah macam dulu dulu balik .

p.s ; kepada sapa sapa yang bising xboleh view belog ny haritu ,
sorry sangat sangat okayy ? luv yaa ♥

demmit , shid =.='

weyyy . tengok lahh belog yang aku sayang nehh dah jadi apeeeee =.=' sialan . dia buat perangai sama akuu . kenapa tkboleh add gadget >> add HTML ?? huwaa . spe spe yang tahu , plis plis plis . tolong lahh aku solve bnde nehhhh ;((

weyy , aku rindu hampaaaaaa ;(

entry kali nehh aq cakap kedah full naa . sapa xpaham , buat buat paham (: okayy macam nehh , tadi kan aq p laa bukak youtube . awat tatawww . tiba tiba aq rasa nak bukak MRSM PENDANG . naek laa list video smua . cari punya cari , jumpak jugakk . video budak batch aq . nahaiii . sumpak rasa macam nak teqeyak jaa tadi T__T rindu hmpa suma tahap !! tapi ada satu part yg memang aq rindu aaa . nak cakap ceqin . aq xboleh guna perkataan th dahhh . haihh . bila lahh nk jumpa hmpa suma nehh kan ? rindu hmpa laa . tapi aq taw , hmpa xrindu aq ponn kan ? tapa , yg penting aq xlupa hmpa . aq doa hmpa semua success selalu naaa . boleh penaik nama maktab . macam pengetua lama cakap ;
 mrsm pendang is the best , the best is mrsm pendang . 
aq doa batch f5 mrsm pendang boleh jadikan maktab tuhh THE BEST okayy (: aq sayang hmpa semuaa . even hmpa xsayang aq pon kann . lantak lahh aq nk wt pala syok sendiri ponn , aq xkesa hmpa nak kata apa . and kpd sapa sapa yg penah rapat nan aq dulu , yang penah satu cube nan aq , satu homeroom nan aq , yang penah tolong aq , yang jadi tempat aq luah perasaan , tempat aq share masalah aq , aq nk cakap terima kasih banyak banyak . smoga Allqh balas jasa hmpa kat aq . sumpah aq cakap , AKU STILL PERLUKAN HAMPA even aq dah pindah . lastly , mintak maaf kalau terkasar perbuatan , tersalah kata . aku sayanggg hmpa semua . nahh usha video sikit (:

















lots of tears ,
hyda

aku dapat domo ! oyeah (:

haha entry nehh aku buat sebab . . . aku nak clear kan wall facebook . dan benda penting nehh ada dekat facebook aku . so aku post lahh kat sini (:


    haha . aku dapat th sebab aq merajuk nan dy .



ni lagi satu ! tapi yg ini bukan sebab merajuk okayy (:

  • ‎______▄███████▄________
    ______█▄█████▄█________
    ______█▼▼▼▼▼█_________
    _____██_________██_______
    ______█▲▲▲▲▲█_________
    ______█████████_________
    _______██____██__________

    macam aku janji kann, nahh DOMO kau (:
  • HAHA . best gila ohh dapat domo (: even bukan yang betul betul pon kann =.=' btw , thanx korg !! i love both of youu

mari siniii (:

haha . xtau nak cakap apa sebenarnyaaa . tapi xmengapa . cakap jugakk . hmm . korg penah tak dengar perkataan mengumpat ? HAHA ;DD pernah buat tak ? haaa mesti pernah kan ? aku pn pernah lahhh =.=' tipu laa kalau cakap xpernah . manusia kan ada buat salah . so , mesti aa kte ad xpuas hati kt spe spe kann ? so , mula lahhh cerita cerita yang xada pengarah . hee .

okay macam nehh . rasa pelik datang melawat otak aku nehhh =.=' pelik lahhh . perlu ke kita nak heboh heboh perangai buruk seseorang dekat orang lain ?? orang lain th , bukan sikit sikit . ramai pulak tuhh . hailaaa . tolong lahh faham yea . semua orang buat salah . manusia biasa laa kte kan . xperlu lahh nak heboh buruk orang nii . cuba laa korg bayangkan . perangai negative korg , semuaaaaaaaa orang kat satu duniaaaaaa ni tahu . haaaaa . bayangkan cepat ! ape perasaan korg huh ? malu tak ? rse down gle gle tak ?? rse takk ??** kalau xrse pape thh memang aq xtau nk ckp ape lahh kan =.=' **

" elleh . nasiblahh . dia yg buat salah " hello ~ kalau th yg kte fikir , xtau lahh berapa ramai orang yang baik boleh kte jmpe kat alam ni =.=' jangan lahh macam th . hidup kita msti sentiasa memaafkan orang . aku pernah terdengar . xsure lahh ceramah or what . ust th cakap . kalau orang yang buat jahat , then dy nak buat baik . kite xbolehh sisih kan dy . jangan ungkit kesalahan dy , faham ? nt dari dy nak ubah diri dy jadi lagi baik , terus transform jadi lagi jahat . haa macam mne ? haha . pelik lahh kan . ade jea yang bila xsuka someone or xpuas hati ke , mula lahh . post kat status facebook ** sebab aku ade facebook jea . haha kuno ** . tulis lahh nama sekian sekian . yang paling cannot go , tulis nme penoh =.=' mak aiii . gile kentang . muahaha . memang lahh status th hak kita . tapi jangan lahh sampai malukan orang lain . semua boleh settle baik baik okayy ?

' heyy hyda ! fikir bagos sangat lahh tu ? kw pon same jehhhhhhhh ! ' haha . cakap lahh ape ponn . yang penting entry kali nehh aku tak tujukan kat spe spe ponn . sekadar nak muhasabah diri . korg yg bce , n  nk amek iktibar th , bagus laa . yang xnk , xpe . ikot korg lahh , xpaksa okayy . ehh dah panjang lebar aku bebel . padahal kecoh jea tadi tade bnde nak cakap =.=' okay lahh . mintak maaf banyak banyak , terimakasih banyak banyak (:


saya yang hancur hati ,
hyda 

makan beradab .

tengok lahh tajuk entri (: yess makan biadab beradab . ekceli , dah lme event makan beradab nehh . tapi aku xde gambar . so xboleh laa nak hapdet . tapi tadi ttbe zihan tag aku kat satu album nehh dekat mukabuku . haa sembang pasal makan beradab , beradab ke ? HAHA ;DD tak sangat kott . 10minit pertama jea yg agak beradab . lepas tuhh , prangg * haha macam tuh ke bunyi dy ? * . bunyi sudu jatuh okayy . hadoyaii =.=' memang pecah suasana sunyi malam tuh . bermula saat itu , semua makan tak ikot adab dahh . haha termasok lahh akuu (: haiyaa macam mne nak beradab ? okayy sebelum th , kami makan nasi ayam . ayam dy ala ala crispy gituu **keras nak mati okayy . lagi , ada dessert . sedap lahh jugakk . okayy sambung cerita . ayam dy kan keras gle . so , mse nak potong ayam th pn bunyi dah macam orang nak gergaji pokok . mak aii . memang gelak jea aku mse makan malam th . dah dah laa . usha pic jum .


azza , tiqa , umai , hanis

shida , nana , wany , azza

shiro , zahim
**sorang yg kat tengah th aku ttw nama =.=' haha

tiqa , umai , hanis , hyda , zihan
** kat belakang th saja depa sebok nk mcok jgak


cey cey . dengan zihan .
** aq jaa sakai =.='

tengok laa pipi bulat aku . penuh dengan makanan
**shaf  dok konco sorang sorang dy . hehe

faridzul classmate aku !

dynamic ++ creative
th jea pic yg ada . banyak pulak pic yg ad muka aku kan ? HAHA ;DD alaa bukan selalu kann .

location ; bilik mesyuarat MRSM PDRM

homework ,

hey hey (:

semua dengar sini ! HYDA DAH ADE MOOD NAK BUAT HOMEWORK ! haha . over sesaat . ehh suke gle aa ade mood nak buat homework nehh . bukan selalu mood nehh nak datang time cuti macam nehh . so , tadi dengan semangat nye aku buat homework yang ade . usha usha dalam file biru yang cikgu sediakan untuk ktorg tadi . haha baru tadi aku tau , dalam file th ada homework ;

  • bahasa melayu
  • bahasa inggeris
  • modern maths
  • addmath
  • physics
  • chemistry
  • sejarah


baru 3sub yang dah sentuh ; bi , mathmode , sejarah . tapi xsiap lagi semua . ada lubang lubang sikit . yang mana xtau , tinggal jea . malas nak cari dahhh . tapi kann , aku still dicop RAJIN oleh mr.amir zahin ismail HAHA ;D beliau cakap ; 


Amir Zahin Ismail
about an hour ago
Amir Zahin Ismail

hahaa. bg i if dh buat hw tu kira rajin ah. :P



perghh . terus semangat nak sambung buat hemework . dengan hidung kembang kempis , tangan gerak siap kan homework . haha semangat tak ? tapi kan , semangat xsampai target aaa . target nak stop pkol 12 , tapi stop awal 10minit . hadoi laaa *memang style aku kalau dah last minit baru nk hilang semangat * tapi xpe . atleast ada jugak homework yg dah sentuh . CHAIYOK HYDA !! ;D 

spe yang xbuat lagi homework , cepat cepat laa mintak semangat / kata kata hikmat / nasihat / pujian ea . hehe goodluck (: