K A P E L ;D

hello peeps (: pada pagi tadi aku telah hangout bersama sayang sayang aku . tapi tak lahh pagi sangat . aku sorang je pagi . yang lain semua tengah hari dahh =.=' mari bayang kan . aku sampai pukul sepuluh dekat landmark central kulim th . contact PUAN fatin syazwani . dy cakap pkol 11 dy btolak . okayy fine . aku boleh tnggu lagi . dah pkol 1115 , dy cakp ; jap jap . dah nak sampai . tapi pkol 1130 xsmpy lagi . 1145 pon xsampai lagi . dah dekat pkol 12 , zul n ridhuan sampai . nahhh . 2jam aku tercangak sorang sorang kat situ . segan kott . HAHA ;DD tapi xpa . penat tunggu th hilang lepas tengok muka depa depa nehh . rindu kottt (:

tengok lahh muka tension aku (:
** baju ny hadiah birthday aku . aku pakai sebab rindu kat orang yang bagi th .
thanx to amal n naddo .

ini diaa zul n ridhuan baru sampai .

pkol 12 . ni diaa budak bulat baru sampai =.='

dah sampai semua , kami pn plan apa nak buat . first , pergi main bowling ! haha aku dah rindu sangat kat bowling nehh . main 3game . rm14 habis dilaburkan . aku xbawak stokin =.=' hadoi laaa . gambar xbanyak harini . tengok jela mana yang ada .

tengok gaya macam nak strike tak ?

tapi ini hasil nyaaa . HAHA ;D

sedang bermain , nampak budak nehh .
** nme amirul hakim , tapi panggil BABY (:

ceyy muka aku kena laa ada jugak kan (:
haa . ada lagi muka xmasok . edi n adik dia . xsempat snap pic nan depa . okayy next ! tengok wayang pulakk . bergaduh gaduh mse pilih nk tengok cerita apa . tapi aku menang ! sebab yang lain semua lambat . kami tengok cerita ;



haa . nasib baik laa best cerita nehh . macam biasa sit numb 8 mesti ada . tapi disebabkan kami tengok wayang ber-6 , aku xboleh duduk sit numb-8 . ini coordinate . 

c-7 ; ridhuan
c-8 ; zul
c-9 ; fatin bulat
c-10 ; hyda laa (:
c-11 ; edi
c-12 ; adik edi 

then terpisah dengan edi n adik dy . tinggal laa kami berempat . jumpa fazrin jugakk . tapi dy kena balik awal . last , semua dah lapar . kami singgah kfc . makan . AKU YANG BELANJA OKAYY =.=' haha sebab memang dah turn aku . and sebab birthday fatin bulat dgn zul baru jea lepas . kami balik dalam pkol 6 petang . habis sudah masa lepak budak budak single pada hari ini .

selangor trip ; 2nd + 3rd + 4th day

banyak hari . lagi malas nak cakap . baca caption gambar sahaja okayy ? ** jangan penat nak scroll down .

second day .

ini pelamin taw .

ini budak nme dy zubair ,

waktu sampai , pengantin baru nk pegi akad nikah ,

candid sikit .

ni lepas balik dari masjid . 
* no caption *

* no caption *

* no caption *

okayy . ini waktu malam berinai .

ini pon sama .

ini jugaa .

ex jiran saya juga datang .

family mereka .

tengok lahh .
pengantin pn adaaa ,

candid lagi

mereka BFF okayyy ,
** BFF ; best friend forever
third day ,

posing sebelum aksi bermula .
* kiri ; kak yati , mak aku

awek kebaya tengah potong limau .

abang amir @ mat bunga
* ekspedisi pencarian 7jenis bunga .

ni laa awek kebaya tuh .
budak kecik ; zubair

macam ni laa nak buat peace ,
ni hasil ; threece =.='

kat dapur .
dorg buat kerabu pelam . pergh sedap gilaaaa ,

tudiaaa pengantin .

depa lagi .

dia lagii =.='

haa ni nasik kenduri dengan lauk dia ,

ni lauk pengantin ,

ni lauk pengantin ,

semua pakat nak tumpang femes pengantin ,

dah balik .
bye bye banting ,

then singgah rumah ex-jiran aku .
*dapat makan mee kari ,


mee tadak kuah ,
kari sedap .

sarsi ais .

grape pon sedap jugak .
nahh . lepas tu balik dengan perut kenyang gila . senang hati wehhh ! haha makan jea kje aku haritu . next trip !

fourth day .

dy baru lepas mandi lahh ,

sarapan pagi aku ; 

sambal belacan .
perghh

ayam goreng .

timun .
sebab ada sambal belacan kann ,

kari kepala ikan .

aku dah nak blah balik kedah .
snap pic kenangan .

dia cakap ;
" Bair nk buat threece "

cendawan goreng .
ini dekat rumah wak peah saya .

cendawan belum siap .

cendawan celup tepung .

lepas kenyang makan cendawan , balik !
jalan jam okayy =.=' 
ini jugaa .
tengok lahh kereta api jalan raya .

yey ! sampai sudah kulim .
singgah makan dulu .


ibu sayaaaaa ,


abahh ,

haaaaaa . itu sahaja . haha . habis sudah selangor trip . best dan memenatkan okayy . bye bye (: