PARIS HILTON MASUK ISLAM WEHH !!




okayy . aq rase ramai dah kot yang tau pasal bnde nehh ? ehh . x tau ? okayy . meh sini aq story mory . macam nehh . semalam . ada sorang kawan aku nehh . dy post kat wall . cakap PARIS HILTON MASUK ISLAM !! derr . aq tengok jea . sumpah macam x prcye pun . tapi , tetap bersyukur laa kan sebab umat Islam dah bertambah . alhamdulillah . tapi , tadi , aku try laa search kat internet . sememang nye , berita th x betul pn . walau ape pn . kite doakan je laa supaya dy dapat hidayah yang tetap okehh . aq terjumpe news yang cakap berita PARIS HILTON MASUK ISLAM th x betul , kat sini . kebenaran ? wallahualam .

No comments: