campurBAUR -.-'

seprti tajuk entry . hari ni perasaan aq bercampur baur . start dari pagi , excited nak jawab exam . last paper laa katakan . PHYSICS n SEJARAH okayy . nahh . pecah kepala aq study . tapi x masok jugak . memang otak aq anti sejarah ke ape laaa kan ? okay membebel . next ! dah masuk kelas , sempat selak selak buku physics SUCCESS tuh . then , dengar suara HEP ( timbalan pengetua hal ehwal pelajar ) ;

" assalamualaikum . perhatian kepada Haidatul Nadihah Bt Muhammed Anas . sila datang ke pejabat sekarang . ulang pengumuman ............ "

gila ahhh . naik darah aq sampai otak . classmate aq pulak ;

" haaa . hyda hyda . awat hg kena panggil wehh ? "

aq pn jalan laa dengan kaki yang sedang vibrate menuju ke pejabat . nampak HEP disitu . lerr lerr . sumpah cuak siot . dy tgk aq mcm nk makan orang doe ! then , aq ikut laa dy pegi masok pejabat . and you know what ?? dy bagi balik wallet aq ! haha . sumpah rase macam nak jerit jehhh kat dalam tuu . aq pn , dengan sengih macam kerang busuk , cakap ; masehh cekguu (: 

lepas tuhh kann , aq pon berjalan sambil senyum sorang sorang menuju ke kelas . sampai jea kelas , semua orang dh pandang n tanya ; awat hyda ? aq pn , jawab sambil jerit jerit ; aq dh dpt balik wallet aq !!!! hehe .
semua org muka macam excited jugak mcm aq . alhamdulillah . tapi kan . pelik gila . dah dekat sebulan hilang . then , jumpa balik . duit aq dalam wallet th ada RM70++ . tapi x bersentuh langsung ! pelik gila kan ? tapi apa apa pn , wallet aq dah jmpe ...... 

p/s ; to all yg dah kene kelentong ngan aq , sorry bebanyak yea . nadhrah && budak 4Batani . luv ya ♥ 
" setiap perkara yang jadi memang ada hikmahnya kan ? ♥ "

No comments: