hari ini = S U K A !

baiklah . hari ini . bangun pagi pagi , gosok gosok gigi , lepastu mandi mandi . bila tiba tengah hari , siap siap n keluar ngan famili . cewahhh . hehe . the point is , nak cerita pasal keluar hari ni . mari mari , kita usha gambar berbicara ;
di gano punya booth okay .

dengan angah saya (:

dia suka buat ♥ guna tangan =.='

ceyy . kontrol kontrol ,

sejak bila lengan aq ad tumbuh manusia ?
=.='

promotter barang gano ;D

itu cendawan gano okay .
haha . sempat lagi gedik gedik sementara mak aq tengah sembang sembang dengan makcik jual gano tuh . mai nk intro sikit . gano ni banyak kegunaan taw . contoh mcm makcik yang jual nehh . dy start berminat nak aktif dalam gano sebab , dulu dy ad breast cancer . then , dy try laa amal kan gano nehh . sepanjang dy makan ubat gano ny , badan dy makin sihat . n tak nampak macam orang ad cancer pon . then 1 hari th , dy ada dalam keta nan husband dy . tiba tiba dengar mcm ada bunyi detakkan . rupa rupa nya , cancer th punya ketumbuhan dh keluar . alhamdulillah , dy sihat sampai sekarang . barang dy yang laen , macam ubat gigi ( gano fresh ) bule buat pencuci muka n ada kegunaan laen lagi . tapi x ingat . hehe . cewahh . promote laa plak . okayy . next trip , pegi landmark central KULIM . mak aq drop aq n angah kat situ .



okayy . th pic masa tengah tunggu abah aq sampai . then , balik rumah !! (:




No comments: