tired week =.='

okayy . minggu ini . minggu penat * translate tajuk entry . hehe . merapu lagi . ekcely . minggu ni , ada hari sukan + sambutam maulidurrasul . sukan ? x habes lagi . sambutan maulidurrasul ? perghh . gempak habiss .  blok 2 wing A bolot hadiah johan dua dua oke . nerghh . bangga sat . ada 2 kategori , sepanduk terbaik n kontijen terbaek . tapi , sorry . pic tiada . belum transfer . tapi kan , nak jugak tayang pic . benda nehh ; DOMO KUN ♥


waaa ! sumpah aku rasa benda ny comel sangat ! menyampah ? nahh . closetab okay . siapa ada koleksi DOMO KUN ? sedekah laa satu ;D

ketam masak lemak . yummy (:

rarww .
ni yang aku suka ni !
siapa suka makan ketam masak lemak ?
cepat turun tangan !
haha . ramai ye peminat ketam masak lemak .
oke . merapu rapu ikan kerapu .
ekceli , sajee nk lepaskan rindu kat belog masam ny .
hehe . k lahh . nak menghadap meja makan .

p.s ; bella , nomie , shida , shallaa . sorry x tapau . hehe . tupperware x bawak balik . nanti korg datang rumah aq , aq suruh mak aq masak sedap sedap oke (:

balik maktab ohh balik maktab ,

alamak alamak !
rasa menyampah bila teringat dah kena balik maktab !
baiklah ,
aku rasa sangat lahh rugi sikit .
sebab sebab ,
aku balik kampung !
baru semalaman tinggalkan blog .
tapi , bila cek balik list update ,
nahhhhh ,
macam dah tinggal blog 1tahun minggu jaa .
dan yang aku rasa agak lawak ,
ramai kawan kawan aku yg cakap pasal ;
dah nak balik maktab ,
facebook nak tutup ,
group ALL MRSM FORM 4 10'
macam dah rancang pulakk =.='

okayy . aku pn nak cakap bubye sat kepada bloggers , facebookers , n ALL MRSM ORM 4 10' members . * ber - ers ers plak aq . haha . oke lahh . bubbye (:

MRSM bersatu ,



woot woot ! hehe . 
aq rasa semangat sikit pagi nehh setelah membaca blog kawan kawan aq 
yg ada buat entry pasal satu group kat facebook ; 
group nehh pasal budak form 4 2010 . budak form 5 taon neh laa . 
classmate aq ; syawal yg buat group nehh . 
cewahh . ada rasa bangga sikit . 
oke oke . ckop pasal th . 
kat group nehh , aq dh jmpe kwn baru . 
even x knl btol btol , tp boleh dikira oke laa dari x kenal langsong kan ? 
setakat ny . 
MRSM PDRM , Pasir Salak , FKTAR 
yg agak giat nak memBISINGkan group nehh . 
mana MRSM laen ? jum laa sama sama kita buat bising . 
best oo dapat kawan baru (:

♥ salam 1MRSM ♥

baru belajar ,

okayy . ini pasal petang tadi . agenda mangajar ibu aq naek moto . haha . sumpah lawak . gelak sampai nak pecah perut tahu ! 
tengah belajar cara pulas minyak .

aksi kejar mengejar .

bluehippo naek basikal ;D

lagi aksi kejar mengejar .

model of the day =.='

bersin . HAHA ;D

along sahaja tak ada ^^,

itu bf angah sy okay ,

ini juga ,

yang ini along cakap macam
ANGKASAWAN .

model lagiiiiiii .
itu agenda hari ini . memang lawak bila orang suruh tekan gear , tapi tekan brek kaki . bila suruh teka brek kaki , tapi nak brek guna kaki . macam maca nak buat brek kecemasan kalau nk brek guna kaki ? adoyaii =.='

insyaAllah (:

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Everytime you can make one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame

Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2
Insha Allah x3
Insya Allah we’ll find the way

symbol guna keyboard

tutorial ni nak kongsi macam mana nk buat symbol guna keyboard . x laa susah sangat . mcm ny cara dy okayy .


 tkn Alt + ( numb. symbol ) * jgn lupa on numlock okayy . n jgn guna numb. yg ad kat ats . guna numb. yg ad kat tepi . kepada pengguna lappy yg xde numb. kat tepi , guna huruf kay . ( M=0 , J=1 , K=2 , L=3 , U=4 , I=5 , O=6 , 7=7 , 8=8 , 9=9 )

Alt + 1 
Alt + 2 
Alt + 3 
Alt + 
Alt + 
Alt + 
Alt + 
Alt + 
Alt + 
Alt + 10 
Alt + 11 ♂
Alt + 12 
Alt + 13 
Alt + 14 
Alt + 15 
Alt + 16 
Alt + 17 
Alt + 18 
Alt + 19 
Alt + 20 
Alt + 21 §
Alt + 22 
Alt + 23 
Alt + 24 
Alt + 25 
Alt + 26 
Alt + 27 
Alt + 28 
Alt + 29 
Alt + 30 
Alt + 31 
selamat mencuba

hari ini = S U K A !

baiklah . hari ini . bangun pagi pagi , gosok gosok gigi , lepastu mandi mandi . bila tiba tengah hari , siap siap n keluar ngan famili . cewahhh . hehe . the point is , nak cerita pasal keluar hari ni . mari mari , kita usha gambar berbicara ;
di gano punya booth okay .

dengan angah saya (:

dia suka buat ♥ guna tangan =.='

ceyy . kontrol kontrol ,

sejak bila lengan aq ad tumbuh manusia ?
=.='

promotter barang gano ;D

itu cendawan gano okay .
haha . sempat lagi gedik gedik sementara mak aq tengah sembang sembang dengan makcik jual gano tuh . mai nk intro sikit . gano ni banyak kegunaan taw . contoh mcm makcik yang jual nehh . dy start berminat nak aktif dalam gano sebab , dulu dy ad breast cancer . then , dy try laa amal kan gano nehh . sepanjang dy makan ubat gano ny , badan dy makin sihat . n tak nampak macam orang ad cancer pon . then 1 hari th , dy ada dalam keta nan husband dy . tiba tiba dengar mcm ada bunyi detakkan . rupa rupa nya , cancer th punya ketumbuhan dh keluar . alhamdulillah , dy sihat sampai sekarang . barang dy yang laen , macam ubat gigi ( gano fresh ) bule buat pencuci muka n ada kegunaan laen lagi . tapi x ingat . hehe . cewahh . promote laa plak . okayy . next trip , pegi landmark central KULIM . mak aq drop aq n angah kat situ .



okayy . th pic masa tengah tunggu abah aq sampai . then , balik rumah !! (:




jalan sebentar ,

baru pulang dari landmark central KULIM . sepetang bersama angah aq . pic ? nanti aq update lagi . haha . malas nk meng'upload' sekarang ;D

sukaa sangat ;D

baru sampai rumah okayy