pulang ke maktab okayy ;D

MRSM PDRM kulim

okay okay . ATTENTION ! ehemm .  berapa jam jea lagi , aku dah nak balik maktab ! haha . even tiap tiap hari aq pegi melawat maktab sepanjang cuti 3 hari nehh . hehe . alahaii . rasa malass pulak . sebab ! homework tak  siap ! tapi tapi ! mr.SESHA ada untuk membantu aku okehh . haha . baik lahh . cukup setakat tuhh . nanti dapat online , aku update lagi yaa .

p/s ; sesha , aq tw . mst ko tgh gelakkan aq sebab x siap kn hw kan ? xpe , nnt ko jgak jd mngse ! tunggu dan lihat . hehe .

mari berBUENO ;D

kesukaan okayy (:

nahhh . hehe . taw dakk benda apa tuhhhh ? haa . tuhh laa KINDER BUENO WHITE ! waaaa ! suka sangat benda nehh . sangat sedap okayy . siapa yang x pernah rasa lagii , cepat cepat pergi beli okayy . rugi kalau x rasa . sangat sedapp ! bule laa share perasaan time makan benda nehh . hehe . okayy .  kenapa tiba tiba cerita pasal kinder bueno yea ? hehe . actly , ' saya sedang berbueno ' okayy . tapi tapi dengan bueno yg ini ;


kinder bueno milk .
hehe . banyak tak ? banyak kan ? peti sejuk kt rumah penuh dengan kider bueno . tapi , awal bulan haritu lahh . hari ni , tinggal lagi 2 pack jea . stok untuk 1bulan sudah hampir habis . gonna miss you mr.bueno . HAHA ;D

sekolah baruuu ;D

hah . seperti tajuk entry . berada di sekolah baru yaa sekarang . n happy di sana . tapi kan , still tak boleh lupa sekolah lamaa ); huem . budak bacth okay . budak unit okay . budak bilik pon okay . haha . kenapa aq panggil budak ? sebab , taknak bagi rasa macam dah umur 17 n nak amek spm taon nehh . bajet muda lahh konon kan ? hehe . okay , sekarang . aq kat rumah . balik online sat . rumah dekat laa kata kan . n tunggu mak aq sampai rumah . then , nak kuaq beli barang . melepaskan gian nak online satt . n nak update blog nehh . even tadak benda nak post pon . hehe . oke lahhh . byebye

thankyou NUFFNANG ! ;D



ahaha . baiklahhhh . NUFFNANG dah buat aq rasa happy sikit malam nehh . aq dah dapat sikit earnings ! hehe . walaupun masih x berapa banyak . tapi aq tetap syok jugak okay *sebab aq pon x sure sangat macam mana NUFFNANG nehh bagi duet kat aq . masih baruu lagi . hope boleh dapat lagi tinggi ea lepas nehhh . okeh . aq teruja . haa . earnings nehh dipanggil BUFFERED EARNING kalau x silap . haha . tataw sangat . serius aq blurr jugak sikit pasal NUFFNANG nehh . tapi , i'll find out more about it okayy . supaya lebih expert . okay . to readers . rajin rajin lahh klik iklan dekat tepi tuhhh . bukan virus okayy . jangan risau .

p.s ; thank you to NUFFNANG . i youu (: if u read this , please leave me a comment okayyy ;D haha . gedik satt .

cuti tambah lagi 1 hari wehhhh !!!!!!



HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH !!!!!!!!! nahh . gelak besaq satt . suka sangattt ! ekceli ann . semalam . aq dok sedih sedih sebab kena daftar harini . TAPI ! tadi kan . kan kan . p bayaq yuran semua bagi perabeh . then , nak p asrama lahh . sebab tataw bilik lagi . student baru laa kata kann .  suma cegu pakat dok kalot nak uruskan aq . haha . then , mai sorg warden nahh . nama ap ttw ? tp dy lelaki . dy cakap .
" haa . pi balik rumah dulu naa . tidoq kat rumah malam nehh . sambung cuti . esok mai lain . pkol 8.30 . "
nahh . haha . dengaq dengaq jaa cegu tuhh ckp mcm tuhh . gelak besaq lahh aq . syok tak sangga . aq bule cuti lagii ! yeyy ! hehe .

pendaftaran pada 2jan2011 yaa .

okay ! bagusss sangat sebab aq dapat online pagi pagi buta nehh sedangkan orang lain tengah nyenyak tidoq ! adoyaii . esok dah kena balik maktab . eh eh . lagi beberapa jam ekceli =.=' tapi . ahhhh . terima saja lahh . sekarang nehh . aq tengah packing barang barang nak balik maktab baru esok . ehhhh . sebentar lagi yaa anak anak ;D *sejak bila aq ada anak ? ehh . baiklah . haha . dah laa banyak lagi barang x settle . so , aq dh ambil keputusan ; TAKMAU TIDOQ MALAM NEHHH ! err . pagi nehh kot . tapi satgi nak tidoq jugak . pala dah penin seret seret ats lantai dah nehhh . tapi , semangat nk balik maktab punya pasal . aq sanggup x tidoq okayy . haha . bajet semangat pa weyy . haih . aq tengah penat ny . pagi tadi , kuaq p perak . n sampai rumah pkol 8 mlm . start packing pkol 10 mlm . stop sat sampai pkol 2 pagi tadi . online sat . x sentuh lagi lappy hari nehh . tangan plus jari aq dah tergedik gedik nak exercise . nak update blog . almaklumlahh . lepas nehh dh payah nk update selalu . oke lahh . dah tataw nak tulis apa . ehh . type . benda last nak cakap . byebye maktab lama . heyhey maktab baru ! ;(

p.s. ; ada kejadian tersirat di sebalik tajuk entry kali nehh .