hari ini equal to HAPPY ,



happy kaa ? haha . aku pon tataw . happy sebab ada orang call kot semalam tepat jam 1240 . dy cakap ;

" happy anniversary sayang . dah 9 bulan kita kapel kann "

haha . macam orang dah kawen pulak rasanya . tapi , tetap syiokk tahap gila gila plus terharu nanges nanges . sebab aku buat jahat kat dy . haih =.='buat maluu jaa pi teriak depan kawan kawan sambil cakap ;

" weyy . aku sayang dia . aku rindu dia gila gila . tapi awat aku buat jahat kat dia weyy ? "

ayat tuu jaa yang aku ingat ponn . haha . huemm . awat laa aku jahat sangat tataw . tensen jugak jadi budak jahat nehh . semua orang benci . aku rasa macam dah tadak sapa sapa dah dalam dunia nii . mak abah aku benci aku . kakak kakak aku benci aku . kawan kawan pon benci aku jugak paa . aku jaa tataw . sekarang , tunggu masa jaa nak tukaq sekolah . mintak mintak laa diterima . amiin . 

sepuluh minit (:

haha . sepuluh minit yang sangat bermakna untuk aku pada hari ini . buleh update blog ! hehe . tapi , alangkah tensennya aku hari ni . budak laki babi buntal tuu . arghh ! suka hati mulut laki mak tiri belah nenek angkat tokwan kandung dia jaaa . bodoh ! shit ! haram jaddah ! ouhh . sangat banyak makian . sori sori . sebab memang geram . tapaa . ini dugaan hidup . tapi tapa . terima jaa .

p/s ; weyy hang ! jangan dok maki orang sangat weyy . nanti menyesal weyy . tak sedaq diri ka weyy . hang dok maki orang terok terok , hang tuh samaa ja okay ! jangan dok pikiaq diri hang tuhh perfect sangat weyy ! dok maki maki orang sana sini . benci orang sana sini . taw dakk , hang dok benci sorang . sepuluh orang lagi benci hang wehh . abah aku yang cakap .

taktau taktau taktau !

haih . masalah problem betoi laa . ritru gado . urghh . rasa macam nak bunoh diri wooo . dengan masalah lain lagi datang . tapi stat hari tu dah oke . huhu . lama gilaa kot gado . dari 3oktober2010 sampai 12oktober2010 . sembang sepatah pon tak . tapi , gara gara kami sakit sekali , and ada insiden sikit sikit yang jadi . kami pon oke dahh . alhamdulillah . seb bek . rasa cam tadak sapa dahh kat dunia nehh . rasa macam nak bunoh diri jaa . ( sayang , i'm sorry kay . ceq sayang hangg ketat ketat . yaa , it was my fault . but the word ' sorry ' only written on pappers and  in my deep heart . not at my mouth . IM SORRY ! ) tapi , ada lagi masalah . bodo . aku punya pasal . huhh . taon depan , pindah maktab kott . mintak mintak dapat . amiin . hampa doa jugak naa . terpaksa . hey new college , here i come ! arghh , macam harre gii . tapi nak buat macam mana . aku yang cari pasal dulu . weyy maktab ! walaupon hang macam penjara bagi aq , tapi aq sayang hang taw . cdey nak tinggai hang . bye bye semua . maktab . kawan kawan );