ouh shitted ,

sekarang . update di dalam bilik multimedia . betapa skit nya hati . cari maklumat nak buat kerja sivik . tapi , satu apa pn x dapat . tensen . kena hantar hari ahad nehh . eish . buat macam sivik nak masok SPM . benda x penting pon nk kecoh lebih lebih . arghh . malas dah . minggu depan exam plak . dah study ? haha . ofcourse . BELUM . nii laa aku . nak stdy malas . study last minit . bila dapat result . mcm gampang . 3.5 pn x sampai . haa . baru kenal erti menyesal . nak stdy rajen rajen . azam macam macam . tapi bila exam datang lagi , benda sama jugak buat . haihh . bila nak insaf nehh hyda ? taon depan dah nak SPM . warghh ! dengaq jaa SPM , ketaq tak tau nak kata . dok hingaq satu kampong kata takot dah nak SPM . tapi study malas jugak . haih = =' haruu ,

haih . malaih malaih =='

taw dakk ? bpa jam lagi jaa nak kena balik maktab dah . aiiyaa ~ dh r homework 1 apaa pn x cyap gy . awt laa malaih cgt tataw . tamo balek maktab ! !

parit buntar (:

haa . aq kat parit buntar sekarang nehh . btolak pagi tadi . huemm . bez jgak laa . sampai sampai , cyap kan mkanan tngah hari . then kami makan ramai ramai . lps mkn , kami p jalan jalan . aku , angah , hadi , n firdaus . angah ajak p raya uma kawan dy . so , ikot jelaa . kami pi ber-5 . 3 moto . sebab membe hadi nehh nk follow skali . balek dr beraya , p jalan jalan dulu . kami pi ban pecah . haha . btoi kott nama dy . lama jgak r lepak kat situ . bez . then balik . lama gila r dok ats moto tuh . naek saket pinggang aq . haha . dh r hadi bwk moto laju gilaa . pipi aq pn dh kebas . ngekk . yaa yaa . hari nehh memang bez . tapi en . mai malam , ad prob nan bf plak dahh . haih . celaru pala otak =.='

. 14september2010 .

pagi tadi , bajet nak p a.staq . tapi x jadi p . sebab dh lmbt . so , aq p lepak kat landmark central ( kulim ) ngan kawan kawan aq . walaupun kami hanya bertiga . tapi tetap bez gilaa .

sampai sampai , p maen bowling dulu .

aq ! haha . bola no.8 tuu ,

fatin si boolat <3

zul . kawan sampai mati <3

K . A . M . I  :D


paih tuu , karok karok !








habes karok , lapaq ! haha . pato , cari tempat makan  . fatin si boolat nak belanja . kami mkn dinner plate kat KFC . share 3 orang . HAHA :D nk sep duet .


makan makan (:
zul makan macam org sesat dlm hutan 8 hari :D

paih tuu . wayang timee !! 

bez bez bez (:

cuba teka . mana aku punya  (:

sit aq ! hehe (:

habeh wayang pkoi 62o . paih tuu , round round sat . masuk landmark book . beli novel !


depa kata bez . haha . aq x bca lgi .

paih tuu . tnggu mak aq mai amek dpn kfc . balik . penat gilaa . sembang sembang sat bagi hilang penat . paih tuu , update blog .












hariRAYAaidilfitri .

haa . cita pasal raya . TAK BEZ . sebab duet raya x banyak + tok aq tadak . tp yg bez , family pak long aq balek raya skali ngan kami taon neh . urghh . taw x ? even bez balek kampung sebab nak raya , tapi memang serabut pala tahap cyal r . kalo bab keja , memang banyak benda r nk kena buat . kemas sana kemas sini . pegi sana pegi sini . masak sana masak sini . ehh . apa aq ckp nehh . haa . pokoknya , memang serabut . ditambah dengan sepupu aq yang keGANASan depa , hanya org yang penah jumpa jaa tw . cyez buas ganas + x dngaq cakap gila gila . tiap tiap hari kalo sapu rumah , macam lori pasir baru xcident dalam rumah jaa . dapat bayangkan dakk ? haha . 1 ari kena sapu rumah 2 kali . n above . aiyoo . memang parah gila r . huh .

1st DAY RAYA

pagi pagi , bangun mandi , gosok gigi , smbhyang raya x pi . haha . malam sebelum raya , beria-ria rancang nak p raya sama sama . tapi hampehh . haha . bangon lmbt . lps semua balik dari masjid , makan makan . then , snap pic .


haa . neh fmly aq . tp adik aq tadak .

* aq paling huduh enn . haha :D

2nd DAY RAYA


haha . x ingat apa jadi .


3rd DAY RAYA

balek rumah . kemas kemas rumah . mai waktu malam , sakit pala gila gila . rasa macam nak pecah kepala . so , tidoq laa . haha .


4th DAY RAYA

arghh . sakit lagii . 4in1 . sakit pala , sakit mata , sakit pinggang , snggugut . abah aq balik , kena hingaq ngan mak aq sebab x beli ubat lagi . aq x kesah sangat sebab aq x suka makan ubat . hehe . disebabkan sakit yang teramat sangat , aq tidoq bawah toto yang dilipat dua . haha . lega sikit . abh aq balik . bwk ubat . mkn ubat . rasa lega . hehe . pato , update blog nehh .





keRINDUan ):




humm . benda nehh laa aq buat ptg td . nanges jaa . huhu . ptg tadi , aq bosan gilaa . so , aq usha laa gambaq2 orang semua . mai kat facebook angah aq , ad 1 gambaq nehh ,

tok , i love youu .
haa . nii laa . tok aq . aq rindu dy gila gila . tengok jaa gmbaq dy tadi , aq pnya empangan kat mata nehh tros pecah . aq nanges gila gila . seb bek tadak sapa masok bilik . hehe . humm . tok aq dh tadak . sbb tuu laa aq sedih sangat sangat nehh . taon nii , 1st time aq raya tanpa tok aq . aq dok tringat kt dy jaa nehh . huhu . k laa . nk cita tuu jaa .

p/s ; tok , owg rindu tok sangat sangat . rasa macam baruu semalam jaa kita dok sama sama . sembang sembang . usik usik . owg rindu semua tuh . owg sayang tok . raya taon nii , rasa mcm x lengkap jaa tok tadak skali ngan kami semua . kami semua raya tanpa tok . tok raya tanpa kami semua . tapi tapa . nanti kami p melawat tok kay .


al-fatihah
| 8 |



aku pon BERJAYA mcm hampa jugakk :D

homeSWEEThome <3


arghh . penat laa gila . stelah merancang .. yay ! aq BERJAYA ! haha . msti tertanya tanya , ap yg berjaya nya ?mcm nehh cita dy . .

maktab aq kena balik 7sept2010 . alamak ! alangkah tensen nya dengaq ! orang nak balik awal laa !! yaa . suma budak maktab aq pakat tensen . tambah tambah , budak kelas aq . sebab ;
  1. hari khamis - yanno balik . sebab ad kursus mokda ( tatw betul ke tak ) .
  2. hari jumaat - mal a.k.a paw balik jugak . sebab dy kata p.cik dy kena strok . gone 2 KL .
  3. hari sabtu - naddo pulak balik . sebab , , amek mc !
HAHA :D tadi , smua budak kelas aq tadak smngt nk stdy . sebab ad ahli kelas yang x ada . nampak kosong jaa kat tengah tengah kelas tuu . yang paling bez , ckgu aq pon smpy tadak smngt nk mengajar sbb tengok kami smua pakat teringat kan rumah ; nak balik raya . dan hari nii . yaa . aq plak yg balik . nii semua hasil titik peluh aq merancang sampai malam buta :D 1st time buat keja jahat mcm nehh doe . nak balik punya pasal , apa pon sanggp buat . nampak jaa aq keluar dr bilik , , runtuh merudum semangat kawan kawan aq yg pada mula nya x kisah pun ad student lain yg dh balik . ahaha (: jahat jugak aq kann ?? dan akhir nyaa , smpai jugak aq kt rumah . ahh . home sweet home (:


yanno (:

mal paw . * sorry . gmbq ang sorang aq tadak .

naddo (:

haa . depa tuu la insan insan yang terlibat . dan jugaa pemberi inspirasi kat aq nk balik awl . thanx dude :D