haru biru .

gilaa ah penat balik ritu . macam macam jadi .


story 1 (:

hampa tau dakk ? hari tuu,,ad hantu raya mana ntah buat khianat kt aq n kwan kawan aq . tamaw bgy kami suma balik . dy kata sebab kami semua dh balik minggu lps . kononnya kami semua dh claim cuti ntok helpers carnival math . tp haramm da ponn ! but syiokk bule . mentang mentang ah jd tukang kutip kad outing ,, bt pala bez nak bagi balekk kad outing aq ! apa neraka wehh ? shit gilaa !! bajet warden bule ? cam bodo gii . p mati ah hiangg ! then pagi esok tuhh ( khamis,,26august2010 ) ,, aq ngan kawan kawan aq p jmpa sndiri ngan ktua warden . haa . baru hiangg tw hebat kaa dak kami nehh . tp memang sangaat lah geram walaupun dh dpt sain ktua warden . ktua warden haramm x kata ap ponn ! " woii pmpuan ! hiangg memang harre tahap gilababun tw dakk ?! tapi tapa ,, seb bek bule balek ! yay yay ! bule balik . tapi bukan uma aq , tp uma nad . hehe .

story 2 (:

OMG ! mak nad tiba tiba ckp yang kami semua x bule balik uma dy . sbb mak dy blek kmpong . urghh ! gla tnsen . dh bule balik , tatw nk balek mana plak dahh . dh r td dok syiokk sangat bule balik . last last , kami smua decide nak balik jgak . masing masing teguh dengan ego yang tinggi macam gunung everest ( kalo x balik , malu wehh ! td kalot sangat nak balik . hehe ) . tapaa . kami balik jgak ! then singgah kat shahab n bincang bincang kami semua nak balik mana . tup tup , depa kata nak balik kulim . HAHA :D cam lawak jaa . kami pon jalan jalan cari tiket bas nak balik kulim .

story 3 (:    

warghh ! tiket balik kulim H A B I S !! tapi , hati masih tenang sebab bas balik butterworth masih ada . p kat kaunter , kami suma tanya laa ,, ' bang , tiket balik b'worth ad dak ? ' pato , dy cakap, ' tadak laa . dah taley jual . orang ramai . kna p bratoq lu kat luaq ' . perghh .. dngaq jaa ayat 2h , hati dah stat glabah gla . kami duduk ramai2 , bincang sama sama . tiba tiba , kami nampak ad orang p beli tiket kat kaunter td . mmg shit glaa ah ! cyal pnya jantan . kami tnya elok , hang tpu kami smua nooh . tapa tapa . hiangg tngggu sat jaa ! n finally , dpt jgak beli tiket . n aq dpt 6be aq jgak . hehe . tenang sikit hati nehh . 

tiket balik b'worth .

story 4 (:

tnggu pnya tnggu , akhirnyaa . bas sampai jgak .dekat sejam kott tnggu bas . cam bodo . hari khamis 2h bkak posa kat dlm bas jaa . huhu . cdey jgak ah . tp nk bt cena . terpaksa . n lauk bukak posa aq ialah ;
  • burger marry brown
  • air mineral
haha . tuu laa dy . makanan brbuka aq ntok ri2 . 45mnt lps 2h , kami smpai kat b'worth .

story 5 (:



dahh sampai , kami ponn pakat melilau cari bas balik kulim . alhamdulillah . sampai sampai jaa , bas dah ada . dah naek , aq trkjut gla sbb cnducter bs halau aq trun bas sdangkan dy yg suoh kami smua naek . gilaa cerin wehh ! huhh . tp seb bek . dy maen maen rpa nya . bwu jaa lps ckp nan cnducter bs , nad tngok blkg . pndang aq . n dy gtw dy pnya spec ilang , tnggai lam bs .aiyaa~ cena nk bt tatw . smpy jaa kulim , dy slongkaq habeh sgala beg yg ad . tp . x jmpak jgak . cyan gla dya . teyak dh sbb spec ilang . then , kami pn bpecah n balik uma .

story 6 (:

kak aq p amek kt stesen bas kulim . then , tros p giant ngn pky bju skola . HAHA :D hebat x aq ?

story 7 (:

tadi kuaq p giant . jmpa nad + dhyla + amal . n beli beli barang cket . pato , kami p bowling kt tngkat ats . mmg harre gla dpa yg kja kt tmpt uh . prangai cm hawaq gii . bt spoil mood aq jaa ! bodoe ! yang pnting sekarang , nad ad kat uma aq .

story 8 (:

huh . nad kat sblah aq nga sedap tdo . mata aq pn dh tdo , tp tgn masih menaip keyboard . so , aq nk tdo sekarang .

| 8 |

tak tau nak tuleh apa :DD



perghh . gilaa tensen . sbb dah lama x bule bukak tenet . akhir nyaa . bule jugak . smua sbb lptop ayh aku rosak + lptop aku , kak aku bwk p dy punya u . nseb baek laa dy smpai td . huemm . tensen gila ah . balik uma 5 hari , baru pagi neh aku bule pegang tenet nehh . tapi tapaa . aq hepi jgak cena ponn . sbb ,


haha . neh laa sbb dy . besday aq !!

hepi besday to me ,
hepi besday to me ,
hepy besday to hyda .
hepi besday to me .

HAHA :D mcm apaa gy . list wishers ;

  1. angah
  2. atin boolat
  3. dinie
  4. hubby aku <3
  5. mal pau
  6. ami
  7. naddo
  8. abah aku

haa , cukop lah 8 orang . sebab aku suka 6be 8 ! hehe . huemm . jpgy dh nak balik mktb ! tensenn ! bwu jea bule pegang tenet nehh , huhh . k laa . daa~